TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsultuppdrag Ekonomichef

Vi söker interim Ekonomichef / Head Of Finanse för kortare konsultuppdrag inom Örebro region

Vill du arbeta med bred rapportering och kostnadsaktiviteter? Har du dessutom erfarenhet av ledarroll inom ekonomi vid tillverkande industri? Då kan du vara den interim Ekonomichefen vi söker för ett konsultuppdrag till kund i Örebro regionen. Start omgående och på minst 3 månader.

Ditt anställningserbjudande

På TNG har vi ett stort nätverk med företag inom olika branscher där vi bland annat tillsätter konsultuppdrag inom ekonomi. Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar. Vi tycker att det är viktigt att du har en trygg anställning och därför får du som konsult hos oss alltid kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester samt friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Om du har eget företag och hellre vill ta uppdrag som underkonsult, går det också bra.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Primära arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du kommer vara en viktig del i ett företag med trevliga och kompetenta medarbetare. Till din hjälp har du bl.a. en erfaren och kompetent controller med lång erfarenhet inom industri. 

Våra förväntningar

Du har flera års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter samt en relevant utbildning. Dina systemkunskaper är goda och du har erfarenhet av att ha arbetat i både affärssystem så som SAP och Excel. Vidare är din svenska och Engelska god i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, nyfiken, analytisk och kan arbeta både strategiskt och operativt strategiskt. Du är van att stötta dina kollegor med väl underbyggd data och resonemang för bättre prioritering och beslutsfattande.

Alla lediga jobb