TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

El och automationsingenjör till vårt nätverk TNG

Nu söker vi el och automationsingenjörer med tekniskt intresse till vårt konsultnätverk i Göteborg för framtida uppdrag!

Är du utbildad el eller automationsingenjör? Eller har du kanske jobbat några år inom branschen men är redo att ta dig an en ny utmaning? Då kan det vara dig vi letar efter till vårt konsultnätverk på TNG Tech i Göteborg!

På TNG Tech söker vi nu ingenjörer för framtida uppdrag i Göteborgregionen. Vi söker dig som är intresserad av både längre och kortare uppdrag, samt mer tidsbestämda projekt. Här kan du med fördel välja det som passar dig bäst!

Vi har ett stort nätverk med företag i ett flertal olika branscher. Du kan välja uppdrag efter ditt egna intresse, och framförallt uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens!

Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss på TNG Tech kommer du att arbeta med uppdrag inom Supply chain, Production eller Engineering. Det kan exempelvis innebära att du får jobba som:

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att lyckas som konsult hos oss på TNG Tech har du sannolikt:

Alla lediga jobb