TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

El-tekniker/Garantitekniker till EuroMaint Nässjö

Jobba i ett spännande garantiprojekt i Nässjö! Erfarna och självständiga eltekniker/garantitekniker sökes till EuroMaint Rail.

Lockas du av en roll där du kan använda dina kunskaper inom felsökning samt förebyggande och avhjälpande underhåll? Drivs du av att analysera problem? Då kan detta vara en spännande roll för dig! EuroMaint Rail söker fyra el-tekniker /garantitekniker som skall ingå i ett team och jobba med garantiåtgärder. Följ med oss på resan till en hållbar framtid. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att vara med i ett nytt spännande projekt ! Du kommer in i en nyfiken och framåtsträvande organisation där du får möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom tekniska utredningar. Du blir en del av en organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimat.

 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Efter introduktionen är arbetet natt- eller dagtid. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning och drogtest innan en eventuell anställning kan påbörjas.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb