TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Eltekniker inom Metallurgin till SSAB i Oxelösund

Nu söker vi dig som är elektriker och vill arbeta med underhåll hos SSAB i Oxelösund? Ansök redan idag!

Har du några års erfarenhet som elektriker? Har du dessutom tidigare erfarenhet av underhållsarbeten inom el? Bra! I rollen som el- och underhållstekniker inom området metallurgi vid SSAB får du möjligheten att vara med och bidra till SSABs resa mot en helt fossilfri stålproduktion! Låter det spännande? Sök idag!
Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I din roll planerar du självständigt din arbetsdag och får stor möjlighet att bredda ditt professionella nätverk i och med de många samarbetslösningar du initierar och driver med t.ex. externa leverantörer.

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle. Genom satsningen kan Sveriges totala koldioxidutsläpp minska med cirka 10 procent och Finlands med motsvarande 7 procent. Ambitionen är att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen kring 2030.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Rollen som el-tekniker innebär att du har eldriftsansvaret för anläggningsområdet. Det innebär att du bereder arbetet för elektrikerna och ansvarar för det långsiktiga underhållsarbetet mot produktionslinan inom metallurgin. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

Värt att veta

Rollen innebär långsikt planering och du kommer till ett öppet, kompetent och transparent team som idag består av 4 eltekniker och 8 elektriker. Du jobbar nära generalisten och rapporterar direkt till din chef inom underhållsorganisationen.

Arbetstiderna är 08-16.30 med möjlighet till flex kl. 06.30-09.00 samt 15.00-18.00. Vi har arbetstidsförkortning och arbetar 7h 45min per dag exkl lunch.

Våra förväntningar

För denna rollen söker vi dig som har minst en treårig el-teknisk gymnasieutbildning och har erfarenhet som elektriker. Du kommer ges stort eget ansvar i många olika typer av uppdrag därför ser vi gärna att du har ett stort tekniskt intresse och gillar problemlösning.

Vi lägger stor vikt vid dina personlig egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en stark drivkraft och vilja att se resultat. För att trivas i rollen är du nyfiken och får saker att hända. Du har ett prestigelöst arbetssätt och villig att ta hjälp när det behövs. Du är samarbetsvillig, ansvarstagande och ha förmåga att hantera förändringar utifrån ett agilt förhållningssätt. Du har även god systemvana och arbetar noggrant och strukturerat. Inte minst för att du självständigt planerar och driver flera parallella ärenden/underhållsarbeten samtidigt.

Alla lediga jobb