TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

El-tekniker till SSAB i Oxelösund

Vill du jobba i en bred och varierad roll som elektriker? SSAB söker en el-tekniker till produktionsområdet i Oxelösund!

Har du jobbat ett par år som elektriker och vill ta nästa steg? Med ansvar för det långsiktiga el-underhållet för SSAB:s fastigheter på produktionsområdet i Oxelösund får du en självständig och viktig roll i SSAB:s resa mot en fossilfri stålproduktion.
Du förbereder, planerar och projektleder underhållsarbeten inom el, låter det spännande?

Varmt välkommen med din ansökan till rollen som el-tekniker hos SSAB i Oxelösund redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du får ett varierat och självständigt jobb med många kontaktytor i rollen som el-tekniker. En bra möjlighet för dig att ytterligare bredda ditt professionella nätverk!

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle. Genom satsningen kan Sveriges totala koldioxidutsläpp minska med cirka 10 procent och Finlands med motsvarande 7 procent. Ambitionen är att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen kring 2030.

SSABs omställning till en fossilfri produktion innebär införandet av ljusbågsugn. Arbetet pågår parallellt med ordinarie produktion och fr.o.m. 2026 ska det nya flödet råda. 

I din roll planerar du självständigt din arbetsdag och får stor möjlighet att bredda ditt professionella nätverk i och med de många samarbetslösningar du initierar och driver med t.ex. externa leverantörer. 

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som el-tekniker kommer du att ha fullt ansvar över det tekniska underhållsarbetet inom SSABs fastighetshetsförvaltning. Du agerar beställare av tjänster och material (från olika leverantörer) för el-underhåll på anläggningsområdet och arbetsleder de projekt du ansvarar för. Som el-tekniker arbetar du inte operativt ute i verksamheten mer än vid t.ex. besiktningar där du utför kvalitetskontroller. Du kommer att planera ditt arbete självständigt och samordna olika projekt utifrån de arbetsbeställningar som kommer in.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

Värt att veta

I denna roll kommer du arbeta självständigt som el-tekniker, där du rapporterar till ansvarig Avsnittschef för Fastighetsservice. Du kommer ha mycket kontakt med byggprojektledare i organisationen men också områdestekniker. I din roll kommer du även att ha eldriftansvaret för anläggningsområdet.

Arbetstiderna är 08-16.30 med möjlighet till flex kl. 06.30-09.00 samt 15.00-18.00. Vi har arbetstidsförkortning och arbetar 7h 45min per dag exkl lunch.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har minst en treårig el-teknisk gymnasieutbildning och har flerårig erfarenhet som elektriker. Vi ser även att du har arbetat med högspänning och starkström. Du är van beställare av tjänster och utrustning inom el-området. Då du kommer ges stort eget ansvar i många olika typer av uppdrag, ser vi gärna att du har ett stort tekniskt intresse och gillar problemlösning.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi därför att du trivs i en självständig roll, är kommunikativ, serviceminded och har god samarbetsförmåga. Du har även god systemvana och arbetar noggrant och strukturerat. Inte minst för att du självständigt planerar och driver flera parallella ärenden/underhållsarbeten samtidigt. 

Alla lediga jobb