TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Electrical Design Engineer till vår kund i Ludvika

Vi söker en erfaren Electrical Design Engineer / Hardware Design Engineer till globalt bolag i Ludvika.

Vill du vara med och göra världen grönare genom att designa avancerade styr- och kontrollsystem för hållbar energi? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vi söker nu en Electrical Design Engineer till ett globalt industriellt företag i Ludvika som är dedikerat till att möta världens ökande behov av hållbar energi. Företaget är ledande inom sin bransch och arbetar med energi, industri, infrastruktur och andra spännande områden som hållbar mobilitet och energilagring. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Electrical Design Engineer kommer du att vara en del av teamet som arbetar med hårdvarudesign för HVDC (High Voltage Direct Current) kontroll- och skyddssystem. 

Ditt arbete kommer också att involvera samarbete med både interna och externa kunder för att säkerställa att våra produkter uppfyller deras krav och standarder. Du kommer att dela kunskaper och erfarenheter med kollegor och ha möjlighet att delta i projekt runt om i världen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Några av arbetsuppgifterna kommer bestå av att:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos TNG men arbetar åt vår kund i Ludvika. 

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår kunds framgång.

Våra förväntningar

För att vara kvalificerad för denna roll bör du ha en högskole- eller universitetsexamen inom elkraft eller ett relaterat område samt erfarenhet av CAD-verktyg för kontrollsystem. Då det är ett bolag som verkar internationellt är det även viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har ett intresse för hårdvarudesign och vill utveckla dina färdigheter inom området. Erfarenhet av Engineering Base eller Ruplan, kunskap om EMC och erfarenhet av AC-understationer och kontrollsystem är också fördelaktigt.

Vår kund värderar din potential och inställning lika högt som din erfarenhet. Som Electrical Design Engineer kommer du att få arbeta i en spännande och stimulerande miljö där du bidrar till att leverera toppmoderna teknologilösningar.

Alla lediga jobb