TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elektriker inom industriunderhåll SSAB i Oxelösund

Vill du ha ett spännande och varierat jobb inom el/automation? Då kan skiftelektriker på SSAB i Oxelösund vara något för dig!

Som industrielektriker hos SSAB får du chansen att arbeta som elektriker på skift och fokusera på både processer och maskiner. Du kommer att ansvara för felsökning och hantera akuta fel på anläggningarna i Oxelösund. I teamet samarbetar alla för att hjälpa varandra och lösa problem tillsammans. Du kommer också att samarbeta med elektriker på dagtidsunderhåll för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Det här är en spännande roll för den som gillar variation och vill vara en del av ett starkt team och hjälpa till att förbättra våra anläggningar. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

SSAB erbjuder ett attraktivt förmånspaket och möjligheter till karriärutveckling för sina anställda. Du ingår i ett team med stark laganda och kompetenta kollegor vilket skapar de bästa förutsättningarna för att säkerställa en hög driftstabilitet på både anläggningar och produktionsutrustning.

Verksamheten är mycket varierad, vilket ger dig stor möjlighet att utvecklas och växa både som person och professionellt. SSAB värderar sin personal högt och tror på att man tillsammans skapar en bättre och mer hållbar värld. SSAB har som mål att bli det första stålföretaget i världen som levererar fossilfritt stål till marknaden redan 2026.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som skiftelektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

Värt att veta

Som skiftelektriker arbetar du i 3-skift på anläggningen i Oxelösund i ett team bestående av 6 elektriker och 4 mekaniker.

Dina arbetspass fördelas inom intervallerna 06.00-14.00, 14.00-22.00 eller 22.00-06.00. Du jobbar 7 dagar i sträck och växlar sedan mellan 4 -5 dagars sammanhängande ledighet. För rollen krävs också körkort och arbete på hög höjd kan förekomma.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen ser vi gärna att du har:

Det är meriterande om du har kunskaper i ABB frekvensomriktare, Siemens S7 eller Proview och erfarenhet av  systematisk felsökning och ritningsläsning.

Som person är du både noggrann och flexibel. Du uppskattar både självständigt arbete och ansvar samtidigt som du inser vikten av gruppens samlade insats. Likaså har du ett starkt säkerhetstänk, är ordningsam och serviceinriktad.

Alla lediga jobb