TNG
Servicetekniker inom ventilation i Stockholm

Servicetekniker inom ventilation i Stockholm

Nu söker vi servicetekniker / elektriker med erfarenhet av ventilation samt styr & regler till D+H Sverige i Stockholm.

Arbetsgivare D+H Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-03
Tjänstebil Tjänstebil
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Pernilla Ek
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Nu söker vi servicetekniker / elektriker med erfarenhet av ventilation samt styr & regler till D+H Sverige i Stockholm.

Skulle du trivas i en roll som servicetekniker där du självständigt ansvarar för installation och underhåll av brandventilationssystem, hos alla kunder inom region Stockholm-Mälardalen? Som servicetekniker är du en nyckelperson och tillsammans med ansvarig säljare skapar du goda kundrelationer och brandventilationslösningar av högsta kvalité.

Vi söker dig som tidigare arbetat som elektriker eller servicetekniker och har god erfarenhet av att elinstallationer och ventilation. Vi tror att du tidigare arbetat med brandventilation, eller någon form av automatiserad fasadteknik. Har du utöver detta även erfarenhet av styr- och reglersystem samt PLC-programmering är detta ett stort plus.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen blir du en del av ett världsledande företag som designar och levererar tekniska lösningar för brandventilation i kommersiella byggnader.

Här  får du en möjlighet att arbeta i en fri och självständig roll där uppdragen varierar utifrån kundernas behov.  Arbetet innebär att med eget ansvar utföra installationer, service och underhåll av brandventilationssystem hos alla dina kunder i region Stockholm-Mälardalen.

D+H Sverige jobbar med kunder inom olika typer av branscher och miljöer och här erbjuds du en spännande chans att utveckla och bredda din tekniska kompetens. Som servicetekniker hos D+H Sverige blir du en del av ett internationellt och stabilt bolag som bidrar till bättre luftkvalité och även en säkrare inomhusmiljö. 

Du kommer att erbjudas en gedigen introduktionsutbildning samt den spännande möjligheten att vara delaktig i att bygga upp och vidareutveckla marknaden inom Stockholmsområdet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som servicetekniker kommer du att ha en bred roll där du jobbar självständigt. En arbetsvecka kan bland annat bestå av: 

  • Installation och montage av brandventilationssystem hos nya kunder
  • Ansvara för och planera underhållsarbeten utifrån de serviceavtal som finns 
  • Felsökning och reparation av befintliga system 
  • Bidra till nya affärer genom merförsäljning då du som teknisk expert kan ge förslag ute hos kund 
  • Administration och dokumentation av utförda uppdrag 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker kommer du primärt att jobba självständigt ute hos kund, men vid större installationsprojekt är du ansvarig för att koordinera externa och interna resurser. Du har mycket dialog tillsammans med kund ute på plats för att ta fram den bästa lösningen för kundens behov. Du jobbar nära tillsammans med säljansvarig i Stockholm och rapporterar till din närmsta chef i Stockholm.

Du jobbar med hela region Stockholm-Mälardalen som arbetsplats och resor kommer vara en naturlig del av ditt arbete, som förmån har du därför tillgång till tjänstebil. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har utbildning och / eller erfarenhet av elinstallationer samt en generell teknisk kompetens inom el, mekanik och styr/regler. Har du tidigare jobbat som styrelektriker eller har kunskap i PLC-programmering ser vi det som mycket meriterande. Har du en teknisk utbildning med inriktning el så är det en fördel, men erfarenhet som servicetekniker bedöms som likvärdig. Viktigt för rollen är också att du hanterar någon form av ärendehanteringssystem, då du behöver kunna planera och registrera dina arbeten. Ett krav är att du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt B-körkort. 

Då rollen är självständig söker vi dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ta ansvar för dina uppgifter. Du gillar att arbeta med problemlösning och är skicklig på att analysera och hitta lösningar. Då du är vårt ansikte utåt mot kund så söker vi dig med en god kommunikativ förmåga, serviceorientering och som trivs i mötet med nya människor.

Arbetet som servicetekniker sker oftast självständigt, men vid större underhåll arbetar vi i team varför vi söker dig som samarbetar bra med andra. Du har även en förmåga att hålla ordning och struktur på det du gör. Då vi är ett team som jobbar med ständiga förbättringar söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och där du bidrar till att förbättra processer och rutiner.

Låter det här som en roll för dig? Välkommen med din ansökan! 

D+H Sverige

D+H Sverige

D+H,är världsledande inom system och produkter för naturlig brandgas- och komfortventilation. Vi erbjuder kvalitet och design i absolut toppklass på alla nivåer - från mindre system i trapphus till komplexa lösningar för stora byggnader. Med 50 års erfarenhet har D+H byggt upp ett internationellt nätverk av dotterbolag, återförsäljare samt service- och installationspartners som alltid kan erbjuda en lösning anpassad efter just dina behov.Idag har D+H över 400 anställda med ca 200 i Ammersbek strax utanför Hamburg i Tyskland där huvudkontoret och produktionsanläggningen finns.
I Sverige finns vi etablerade sedan 2005 med ett dotterbolag i form av D+H Svenska AB. Innan dess har produkterna sålts genom återförsäljare sedan många år och är därför välkanda på den svenska marknaden. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg och heter sedan 2019 D+H Sverige AB..

Arbetsgivare D+H Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-03
Pernilla Ek
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Klarabergsgatan 64, Stockholm