TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elingenjör / Elektronikingenjör kommande uppdrag

Är du Elingenjörer och elektronikingenjörer med driv för innovation och utmanande projekt?

På TNG Tech söker vi dig som är elingenjör , elektronikingenjör - konstruktör eller har motsvarande kompetens inom el eller elkraft och som vill ha en ny utmaning i arbetslivet. Vi tror på att ge dig möjligheten att förverkliga dina idéer och innovationer för en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö. Hos de företag vi på TNG samarbetar med kommer du att ställas inför utmanande projekt inom el / elektronik som kräver teknisk expertis och starka problemlösningsfärdigheter. Varje projekt är en möjlighet att växa och utvecklas inom ditt område.

Välkommen med din ansökan för framtida uppdrag och lediga tjänster!

Ditt anställningserbjudande

Här får du användning av din innovation och dina kunskaper om elektronikkonstruktion och samtidigt komma i kontakt med nya miljöer och människor som verkar inom olika branscher.

Våra kunder finns i hela Dalarna och verkar inom en mängd olika branscher. Hos dem kan vi erbjuda dig spännande uppdrag med möjlighet till god utveckling i din karriär.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på det företag du arbetar för men några exempel är:

Värt att veta

Observera att denna annons gäller framtida uppdrag vi kan komma få in hos TNG Tech. 

Som konsult på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk ingenjörsexamen inom el, elektronik och elkraft eller motsvarande och över 5 års dokumenterad erfarenhet på området. 

Det är givet att du har ett stort intresse för teknikutveckling att du är driven och gillar att ha en roll med många kontaktytor. Du gillar att ta egna initiativ, få saker att hända och är ansvarsfull för dina projekt samt resultat.

Du bör ha goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal samt skrift.

Alla lediga jobb