TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elingenjör till Tornbergets fastighetsförvaltning

Till Tornberget och Haninge kommun söker vi nu en nyfiken, självständig och administrativ elingenjör som vill arbeta i förändring!

Vill du som engagerad, teknikintresserad och ansvarstagande elingenjör bidra till Tornbergets vision för Haninge kommun att skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra? Vill du dessutom få tid och resurser att leverera arbete av god kvalitet?
Då är du välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som elingenjör på Tornberget fastighetsförvaltning får du jobba i ett värdestyrt bolag med människan i fokus. Här finns en hög kunskapsnivå och en stark vilja till samarbete som verkligen kan gör skillnad. Tornberget är stolta över att vara en "Great Place to Work"-certifierad arbetsplats och vi strävar alltid efter att vara branschens attraktivaste arbetsplats. Du kommer att få vara en aktiv part i samhällsutvecklingen och samhällsnyttan i Haninge kommun. 

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som elingenjör på Tornberget är du ensam inom ditt kompetensområde och du kommer att ha följande arbetsuppgifter:

 

Värt att veta

Tornbergets fastighetsförvaltning har 110 medarbetare och är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetslokaler för samhällsnyttan samt bygger nya verksamhetslokaler på beställning av Haninge kommun. Vår verksamhet spänner över allt från nybyggnation, fastighetsdrift, städning till förvaltning och tillsyn. I rollen som elingenjör tillhör driftavdelningen som består av sammantaget  12 personer varav sex är ingenjörer inom olika områden.

Rollen är en fast heltidstjänst och Tornberget tillämpar 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

Vi tror att du är person som har förmågan att strukturera och planera ditt arbete effektivt. Du är också van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation så är det också positivt. 
För att trivas och fungera väl i rollen som elingenjör på Tornberget så ser vi att du har:

Meriterande men inget krav är:

Vi söker en flexibel individ med stark social kompetens till vår organisation. Som en viktig del av vårt team kommer du att visa en stark vilja att samarbeta och samverka med kollegor och leva upp till Tornbergets värdegrund som är att planera, förnya, hyra ut och förvalta sina lokaler på ett hållbart sätt för att skapa trivsel, utvecklingsmöjligheter och hög kundnöjdhet i Haninge kommun. Tornberget strävar också efter att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare genom att erbjuda en inkluderande arbetsmiljö, konkurrenskraftiga anställningsvillkor och möjligheter till utveckling för sina medarbetare. 

Alla lediga jobb