TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elingenjörer till vårt nätverk TNG Tech Örebro

Har du erfarenhet inom El / Automation? Öppen för nya uppdrag? Gå med i vårt nätverk för framtida uppdrag inom Örebro Län.

Vi ser ett stort behov av kompetens inom el / automation och söker nu dig som är en erfaren ingenjör inom elektroteknik med specialisering mot automation och regler - / styrteknik. Vi får kontinuerligt in många tekniska, komplexa och spännande konsultuppdrag på TNG Tech där du får möjligheten att utvecklas och verkligen göra skillnad! Låter det spännande? Genom att skicka in en ansökan blir du en del av vårt konsultnätverk med möjlighet att bli personligt kontaktad när vi hittar uppdrag som vi tror kan passa din profil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som el - / automationsingenjör kan några av dina arbetsuppgifter innefatta: 

• Projektledning
• Projektering av elektriska drivsystem och värmesystem
• Reglerteknik / Styrteknik
• Instrumentering
• Processtyrningssystem
• Programmering
• Driftsättning

Eftersom uppdragen kan skilja sig åt utifrån varje tillsättning kan även andra och mer specifika arbetsuppgifter tillkomma.

Värt att veta

Denna annons gäller konsultuppdrag som är på ingång till oss. Givetvis får du mer information om organisation, arbetsplats etc när ett uppdrag kan bli aktuellt för dig. Berätta gärna i din ansökan vilken typ av arbetsuppgifter som som passar dig extra bra och varför. Kanske är du pedagogisk eller har ett tekniskt intresse? Låt oss veta!

Våra förväntningar

Relevant utbildning från tex. Högskola, universitet eller yrkeshögskola alternativt likvärdigt förvärvad arbetslivserfarenhet inom området el eller automation. 

Vi värdesätter att du som person är självgående, initiativtagande och effektiv. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat.

För att trivas i rollen som konsult tror vi också att du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö och gillar utmaningar.  Du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder. Problemlösning är för dig en naturlig del i jobbet och du deltar gärna i tekniska diskussioner i uppdragen.

Alla lediga jobb