TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elkonstruktör till Euromaint i Malmö

Är du en erfaren expert inom elektrisk konstruktion? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Vi söker en erfaren elkonstruktör med passion för CAD-design, som älskar att ta sig an komplexa utmaningar. Rollen fokuserar på järnvägsfordon och innebär inte bara teknisk design, utan även ansvar för hela processen till välfungerande system. Du blir en viktig del av ombyggnadsprojekt och förbättringsinitiativ inom en framåtblickande bransch med positiv klimatpåverkan. Om du vill ta din elkonstruktionskompetens till nästa nivå inom en hållbar framtid, ser vi fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som konstruktör / ingenjör inom el i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att: 

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro eller Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Det finns goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb