TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elkonstruktör till Euromaint i Örebro

Lockas du av en spännande roll inom elektrisk konstruktion för järnvägsfordon? Är CAD-design ditt andra hem? Perfekt!

Vi letar efter dig som har några års erfarenhet inom elkonstruktion och som ser fram emot att ta ansvar hela vägen från teknisk utformning till färdiga system. Här får du möjlighet att arbeta med både ombyggnads- och förbättringsprojekt samtidigt som du spelar en viktig roll i en framåtblickande bransch med positivt klimatavtryck. Vi ser gärna att du trivs samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig ombord på vårt team!

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som konstruktör / ingenjör inom el i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro eller Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Det finns goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb