TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elkonstruktör till Euromaint i Örebro

Är du en erfaren konstruktör med en gedigen bakgrund inom elektrisk konstruktion? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Vi söker dig som är en erfaren elkonstruktör med en passion för CAD-design och som älskar att ta sig an komplexa utmaningar samt lockas av en spännande roll för järnvägsfordon.

Är du en erfaren och kunnig person inom elkonstruktion som inte bara kan hantera teknisk utformning och CAD-konstruktion, utan även ta ansvar för hela processen till färdiga och välfungerande system? Bra!

I den här rollen kommer du att vara involverad i både ombyggnadsprojekt och förbättringsinitiativ, och samtidigt spela en viktig roll i en framåtblickande bransch som har en positiv påverkan på klimatet.

Om du vill ta din erfarenhet inom elkonstruktion till nästa nivå och samtidigt vara en del av en bransch som har en hållbar inverkan på framtiden, ser vi fram emot att få din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som konstruktör / ingenjör inom el i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att: 

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro eller Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Det finns goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb