TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elkonstruktör till Marco i Ängelholm

Vill du ansvara för el- och automationslösningar och arbeta i en supporterande roll? VPG i Ängelholm söker en elkonstruktör!

En elkonstruktör sökes till VPG i Ängelholm som ansvarar för elkonstruktion och styrning av våra kundanpassade lyftbord. Du ansvarar för teknikområdet el och automation samt hydraulik och du får därigenom chans att axla en nyckelroll inom företaget. Du kommer att arbeta nära så väl produktionen som säljteamet och vara support kring el- och automationsspecifika och hydraulikrelaterade frågor. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ta möjligheten att arbeta på det marknadsledande företaget Vertical Positioning Group (med varumärkena som Marco, Hymo, Jihab och Saxon) som tillverkar lyftbord och materialhanteringsutrustning av hög kvalitet. Applikationsområden för deras lyftbord är många, bland annat används de för vertikal positionering i tillverkande industrier, som arbetsplattformar eller för transport av fordon. Som elkonstruktör kommer du få en central funktion i företaget och vara den som man internt vänder sig till vad det gäller el- och automationsrelaterade och hydraulikspecifika frågor. Vi kommer att satsa på att kompetensutveckla dig inom hydraulik och du kommer att få gå externa utbildningar för att ta dig an ansvaret på ett bra sätt. Du får här chans att bidra med din tekniska kompetens och där ditt engagemang bidrar till att ta verksamheten framåt.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som elkonstruktör kommer du att vara länken mellan säljteamet och produktionen. Du utformar kundspecifika lösningar och har ett tekniskt ansvar gällande el- och automation och hydraulik. Din roll kommer bland annat att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm där även produktionen finns. Totalt arbetar 105 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 15 personer. Du kommer att rapportera till den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

För att lyckas och prestera väl i rollen söker vi dig som har:

Det är meriterande om du har

Personlighetsmässigt är du initiativtagande och tar ansvar för att leverera inom ditt ansvarsområde. Du har ett kvalitetsinriktat sätt, är prestigelös och är en skicklig problemlösare. Därutöver trivs du med att samarbeta med andra, är serviceinriktad och kommunikativ till sättet.

Alla lediga jobb