TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elkonstruktör till vårt konsultnätverk på TNG Tech

Utvecklande konsultuppdrag för dig med erfarenhet från elkonstruktion

Är du en driven och nyfiken elkonstruktör som är intresserad av nya utmaningar? Just nu söker vi interimskonsulter som är kunniga inom el till olika uppdrag med varierad längd.

Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar. På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag i ett flertal olika branscher; från gruvnäring, process- och tillverkningsindustri till Life science och logistik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsult hos oss varierar arbetsuppgifterna, men de kan exempelvis innebära jobb som:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer även arbeta med idrifttagning, systembeskrivningar och/eller projektledning inom el beroende på intresse och erfarenhet.

VEM ÄR DU?

Du är serviceinriktad och kommunikativt lagd och du tar gärna initiativ och ansvar för att leverera i tid och med kvalitet. Du trivs med att samarbeta med andra.

Alla lediga jobb