TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elkonstruktör till globalt bolag i Ludvika

Är du en erfaren Elkonstruktör / Elingenjör? Vi söker en konsult till globalt bolag i Ludvika.

Har du en gedigen bakgrund som elingenjör inom eldesign / elkonstruktion? Vi söker en Electrical Design Engineer / Elkonstruktör för ett uppdrag hos ett globalt industriellt företag i Ludvika där du får möjligheten att vara en nyckelspelare i framtagandet av innovativa och hållbara lösningar för den globala energiindustrin.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Electrical Design Engineer kommer du att vara en del av teamet som arbetar med hårdvarudesign för kontroll- och skyddssystem. 

Företaget strävar mot att möta den ökande efterfrågan på hållbar energi runt om i världen och är framstående inom sin bransch. De verkar inom områden som energi, industri och infrastruktur samt är involverade i projekt som rör hållbar mobilitet och energilagring. Ditt arbete kommer också att involvera samarbete med både interna och externa kunder för att säkerställa att våra produkter uppfyller deras krav och standarder. Du kommer att dela kunskaper och erfarenheter med kollegor och ha möjlighet att delta i projekt runt om i världen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Några av arbetsuppgifterna kommer bestå av att:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start inom kort / några månader och där du blir anställd hos TNG men arbetar på företaget i Ludvika.

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår kunds framgång.

Våra förväntningar

För att vara kvalificerad för denna roll bör du ha en högskole- eller universitetsexamen inom elkraft eller ett relaterat område samt erfarenhet av CAD-verktyg för kontrollsystem. Då det är ett bolag som verkar internationellt är det även viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har ett intresse för hårdvarudesign och vill utveckla dina färdigheter inom området. Erfarenhet av Engineering Base eller Ruplan, kunskap om EMC och erfarenhet av AC-understationer och kontrollsystem är också fördelaktigt.

Vår kund värderar din potential och inställning lika högt som din erfarenhet. Som Electrical Design Engineer kommer du att få arbeta i en spännande och stimulerande miljö där du bidrar till att leverera toppmoderna teknologilösningar.

Alla lediga jobb