TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elkraftsingenjör till Euromaint i Åmål

Vi söker en ingenjör med ett teknikintresse och elbakgrund till Euromaint i Åmål

Hos Euromaint erbjuds du en roll med varierade och intressanta arbetsuppgifter. Som elkraftsingenjör kommer du att få användning för ditt teknikintresse och din problemlösningsförmåga, då du är företagets tekniska specialist för tungt underhåll av komponenter till spårburna fordon. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och arbetsteamet består av kompetenta och erfarna kollegor.


Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll! Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som elkraftsingenjör hos Euromaint kommer du bland annat arbeta med: 

Värt att veta

I rollen som elkraftsingenjör ingår kundkontakter, bland annat att vara med i utredningar samt vara med i förbättringsarbetet för att utveckla underhållet. Du fungerar även som stöd mot anbudsgruppen vid framtagning av nya koncept, tekniska data, underhållsdata m.m. Du deltar aktivt för att bidra till Euromaint Rails affärsmässiga intressen samt kontraktets framgång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placering: Åmål.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen samt minst 1–3 års relevant erfarenhet. Du är strukturerad och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med järnvägsfordon eller andra tunga fordon. Du har god kännedom om el, elektronik, mekanik och dess komponenter och kan räkna på el. Det är ett stort värde för oss om du har elbehörighet A Fullständig auktorisation både låg- och högspänningsinstallationer.

Du har goda kunskaper i engelska både skriftligen och muntligen.

Viktigt för dig är din och andras säkerhet, att utföra arbete med stolthet och förväntad kvalité samt att vara en naturlig del av vårt förbättringsarbete. Du ska ta fram förbättringsförslag och kunna implementera dessa. Du ska ha goda kunskaper så du kan tolka och förstå teknisk dokumentation samt ritningar. 

Alla lediga jobb