TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elkraftsingenjör till SEK Svensk Elstandard

SEK Svensk Elstandard i Stockholm söker Elkraftsingenjör med fokus på elkraft och elanläggningar främst inom högspänningsområdet.

SEK Svensk Elstandard i Kista, Stockholm ska nu utöka sitt ingenjörsteam med en elkraftsingenjör. Har du arbetat i liknande roll tidigare och har akademisk utbildning inom energi- eller det elektrotekniska området kan detta vara en tjänst för dig. I rollen som elkraftsingenjör får du en spännande bredd i arbetsuppgifterna, läs mer nedan och sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som elkraftsingenjör hos denna trygga arbetsgivare erbjuds du fina förmåner som; flexibla arbetstider, chans till remote-arbete och 6 veckors semester.

Som elkraftsingenjör får du en spännande bredd i dina arbetsuppgifter som omfattar administrativ och teknisk hjälp inom verksamhetens standardiseringsområden samt rollen som samordnare och projektledare för tekniska standardiseringsgrupper.

Det tekniska arbetet på SEK handlar nu mycket om energiomställningen och elektrifieringen, ett arbete som du kommer att vara involverad i och påverka inom ramarna för SEKs uppdrag som standardiseringsorganisation. Detta arbete syftar till att i förlängningen nå de klimatmål som är satta för Sverige.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Massage
Massage

Dina arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden som elkraftsingenjör:

Värt att veta

Du utgår från huvudkontoret i Kista, Stockholm där du sitter tillsammans med dina 16 kollegor. Som tidigare nämnt finns möjlighet till remote-arbete och det förekommer resor, både inrikes och utrikes. 

Du erbjuds i första hand en provanställning eller en projektanställning med möjlighet till tillsvidareanställning men flexibilitet för andra anställningsformer finns om rätt förutsättningar ges. Fast lön utgår under anställningstiden med start enligt överenskommelse. Arbetet sker i huvudsak på kontorstid, men det kommer förekomma resor inom Sverige för både mässor och uppsökande verksamhet. Anställningen utformas med mentorskapsassistans anpassade utifrån den rekryterades tidigare erfarenheter och tekniska kunskaper.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har: 

Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor och innefattar väldigt mycket kommunikation ser vi att du utöver ovanstående är social, positiv, prestigelös, driftig, diplomatisk samt lyhörd med utmärkt kommunikativ- och samarbetsförmåga. 

Alla lediga jobb