TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef inom inköp och logistik till Camfil

Framgångsrika Camfil Svenska AB i Trosa söker en chef inom inköp och logistik

Här har du möjligheten till en roll som nordisk chef inom inköp och logistik på Camfil Svenska AB. Vi erbjuder dig en nyckelroll inom företaget som i dagsläget är världsledande inom luftfilter. I rollen blir du länken mellan lager, produktion, logistik och inköp och du kommer att ingå i ledningen för produktionen för företagets verksamhet i Trosa. Om du besitter ett intresse för utveckling och analys av processer kan det här vara ditt nästa jobb!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Högst upp på företagets agenda står trivsel hos medarbetarna och att företaget engagerar sig för rätt saker! Här får du en kombination av starkt förankrade Trosaföretaget som är världsledande inom tillverkning av luftfilter. Över 4000 kollegor får du globalt vilket ger möjligheten till internationella samarbeten. Gemensamt med medarbetare och chefer på Camfil Svenska kommer du arbeta för att utveckla produkterna samt företaget. Företaget arbetar för att ligga i framkant då både medarbetare och chefer är innovativa och arbetar för att förbättra arbetssättet.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I dagsläget arbetar cirka 300 anställda på produktionsanläggningen i Trosa. Här är stämningen familjär då alla känner alla. Då du kommer in som chef för inköp och logistik kommer du att rapportera till Produktionschefen och du kommer att bli en del av verksamhetens hjärta. På Camfil Svenska kommer du få vara med och driva förändrings- och digitaliseringen vilket innebär både att utveckla system och processer, men även att få med sig medarbetare för att jobba effektivare och smartare.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet inom logistik och inköp då detta kommer bli dina huvudsakliga ansvarsområden. Inom dessa områden kommer du få bidra med din kompetens. I rollen kommer du ha 2 chefer som rapporterar till dig, vilket gör att vi tror att du har tidigare chefserfarenhet. I organisationen kommer du ha både tjänstemän och kollektivanställda och därför är det meriterande om du har erfarenhet inom detta sedan tidigare. Vi tror även att du har insikt från produktionen då du arbetat på ett producerande företag sedan tidigare. Detta för att på Camfil Svenska är produktion, inköp och logistik tätt sammanflätade.

Du besitter en akademisk utbildning om relevanta områden som logistik, produktion, ekonomi eller liknande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är analytiskt lagt med ett intresse för att driva digitalisering och utveckling. Här, hos Camfil Svenska, kommer du få möjlighet att påverka och bidra till företagets fortsatta utveckling och ständiga vilja att förbättras.

Alla lediga jobb