TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Engagerad elkonstruktör till VPG i Ängelholm

Har du en eftergymnasial utbildning inom el/automation och vill få möjlighet att arbeta med tillverkning av produkter?

Det här är chansen för dig som är nyutexaminerad inom el/automation eller med erfarenhet som elkonstruktör att arbeta på VPG i Ängelholm. Som elkonstruktör kommer du att vara en viktig länk i konstruktionskedjan där du på sikt kommer att ansvara elkonstruktion, automation och hydraulikkonstruktion för våra lyftbord. Du kommer att arbeta med olika typer av problemställningar med varierande komplexitet till följd av en hög grad av kundanpassning av produkterna. Du blir del av ett stabilt, tillverkande bolag med en kundbas som i huvudsak återfinns utanför Sveriges gränser. Hos oss är klimatet prestigelöst och samarbetsinriktat. Vi ser mycket

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Nu finns chansen för dig med en eftergymnasial utbildning inom el/automation att arbeta på det marknadsledande företaget Vertical Positioning Group (med varumärkena som Marco, Hymo, Jihab och Saxon). Vi tillverkar lyftbord och materialhanteringsutrustning av hög kvalitet.

Applikationsområden för våra lyftbord är många, bland annat används de för vertikal positionering i tillverkande industrier, som arbetsplattformar eller för transport av fordon. Tillverkningen har du vägg i vägg och du kan på så vis få direkt feedback på hur dina tekniska lösningar fungerar i praktiken.

Vi satsar på att kompetensutveckla vår personal och du kommer beroende på vad du kan sedan innan t.ex. att utbildas inom hydraulik och automation genom externa utbildningar för att ta dig an ditt blivande ansvar på ett bra sätt. Friskvårdsbidrag, betald parkering och arbetstidsförkortning är några av de förmåner som du som anställd erbjuds hos oss på VPG.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Initialt kommer du att få stöttning av en kollega som arbetar i en liknande roll för att succesivt sätta dig i rollen och arbetsuppgifterna. I rollen som elkonstruktör kommer du att vara länken mellan säljteamet och produktionen. Du utformar kundspecifika lösningar och har ett tekniskt ansvar gällande el, automation och hydraulik. Din roll kommer på sikt bland annat att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm där även produktionen finns. Totalt arbetar 150 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 18 personer där en annan person i teamet arbetar som el/hydraulik-konstruktör. Du kommer att rapportera till den tekniska chefen. Resor kan förekomma i tjänsten, men är begränsade.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll söker vi dig som har:

Det är meriterande om du har:

Då du på sikt kommer ha ett ansvar för att ta fram tekniska lösningar för el och automation så söker vi dig som är initiativtagande och tar ansvar för ett leverera inom ditt ansvarsområde. I rollen kommer du att ställas inför olika tekniska frågeställningar varför vi söker dig som har en god problemlösningsförmåga. I rollen som elkonstruktör har man flera interna kontaktytor varför vi söker dig som samarbetar bra med andra och har ett kommunikativt sätt.

Alla lediga jobb