TNG
Engagerad Konsultchef inom HR till TNG

Engagerad Konsultchef inom HR till TNG

Är du intresserad av personal och lockas av en självständig roll? Vi söker nu en engagerad Konsultchef till TNG i Stockholm!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-14
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Linnea Wilhelmsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wilhelmsson

Är du intresserad av personal och lockas av en självständig roll? Vi söker nu en engagerad Konsultchef till TNG i Stockholm!

Som Konsultchef hos oss får du möjlighet att jobba med ledarskap, service och personaladministration. Har du ett genuint intresse för människor och vill jobba med ledarskap på distans, följ då med på vår fortsatta resa att bli en av de största aktörerna inom fördomsfri rekrytering!

I den här tjänsten får du arbeta med fokus på dina konsulter och deras frågor och utmaningar som är ute på våra uppdrag hos olika kundföretag runt om i Sverige.

Nyfiken? Läs vidare och varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

 • Något att vara stolt över och vetskapen om att du varje dag bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad.
 • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
 • Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.
 • Balans mellan yrkesliv och privatliv. Hos oss råder frihet under ansvar och arbetsplatsen är hybrid. Dels från vårt fina huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna och dels remote från ditt hemmakontor – beroende på vad som passar bäst för tillfället och uppgiften.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Ansvara för att hålla en bra och effektiv dialog och uppföljning med dina konsulter
 • Personaladministration och arbetsrättsliga frågor
 • Tidrapportering, löneadministration och fakturering
 • Anställning och introduktion av nya TNG-konsulter
 • Lönesättning och lönerevision
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt.

Du ansvarar självständigt för ditt arbete och dina konsulter men ingår i ett tight team av konsultchefer och HR-chef där det är en självklarhet att man stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du kommer även ha ett nära samarbete med andra avdelningar och affärsansvariga rekryterare.

Dina blivande kollegor har ett högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och planerad start är så snart rätt person kan vara på plats. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Då du kommer att ha självständigt personalansvar ser vi att du har viss erfarenhet av att leda personal, har god människokännedom och är tydlig i din kommunikation.
 • Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal (tjänstemannaavtalet) och ser det därför som meriterande om du har erfarenhet av att läsa och tolka kollektivavtal samt har erfarenhet från bemanningsbranschen.
 • I rollen som konsultchef möter du hela tiden nya människor och ställs in för olika typer av situationer, där eget ansvar såväl som samarbete med andra är avgörande. Därför ser vi att du har förmåga att på ett effektivt och strukturerat sätt organisera ditt arbete samt är duktig på att ta egna initiativ.
 • Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet från yrkeslivet.
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG har jobbat med fördomsfri rekrytering i över 15 år och vi blev Sveriges första företag att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget - vilket innebär att du får vara med och långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Dessutom går det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG. Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-14
Linnea Wilhelmsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wilhelmsson

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna