TNG
Engagerad konsultchef till TNG i Stockholm

Engagerad konsultchef till TNG i Stockholm

Är du intresserad av personal och lockas av en självständig roll? Vi söker nu en engagerad konsultchef till TNG i Stockholm!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-18
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Maria Nordenhem
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Nordenhem

073-581 49 67

Är du intresserad av personal och lockas av en självständig roll? Vi söker nu en engagerad konsultchef till TNG i Stockholm!

Som konsultchef hos oss på TNG får du möjlighet att jobba med ledarskap, service och personaladministration. Har du ett genuint intresse för människor och vill arbeta relationsbyggande genom ditt ledarskap på distans? Följ då med på vår fortsatta resa att bli en av de största aktörerna inom fördomsfri rekrytering!

Som konsultchef kommer du ha två viktiga uppdrag:

1. Ha en nyckelroll i ett av våra större kunduppdrag där du bemannar och följer upp konsulternas prestation och trivsel. Du jobbar i ett sammansvetsat kundteam.

2. Verka som konsultchef för konsulter på uppdrag hos några av våra andra uppdragsgivare. Som chef över våra konsulter kommer du ha självständigt personalansvar för anställda inom vår uthyrningsverksamhet och dagligen arbeta med personal- och HR-relaterade frågor.


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

 • Något att vara stolt över och vetskapen om att du varje dag bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad.
 • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
 • Sex veckors semester, ett generöst friskvårdsbidrag och Sveriges största paket och utbud av förmåner och personalrabatter genom Benify.
 • Balans mellan yrkesliv och privatliv. Hos oss råder frihet under ansvar och arbetsplatsen är hybrid. Dels från vårt fina huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna och dels remote från ditt hemmakontor – beroende på vad som passar bäst för tillfället och uppgiften.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsultchef kommer du dels att vara personalansvarig för konsulter på uppdrag hos våra kunder runt om i Sverige, men framför allt vara dedikerad konsultchef till ett av våra större kunduppdrag i Stockholm. Det större kunduppdraget avser en konsultpool till en banks kundtjänst kvälls- och nattetid. Du kommer att ansvara för driften av konsultpoolen vilket innebär schemaläggning, konsultansvar och kundkontakt. 

Det är ett kul jobb för dig som gillar kombinationen av noga planering och många kontakter med konsulter och kund. Din insats kommer att göra skillnad! TNG har ett väl utvecklat samarbete med kunden sedan tidigare som vi nu vill utveckla vidare med hjälp av dig!

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

 • Vara konsulternas kontaktperson på TNG. Följa upp deras prestation, trivsel, tillgänglighet och framtidsplaner.
 • Schemalägga konsulternas arbetstider 
 • Löpande kontakt med kundens kontaktperson för utvärdering av konsulter och anpassning av scheman och planering av nyrekrytering till poolen
 • Personaladministration och arbetsrättsliga frågor
 • Tidrapportering, löneadministration och fakturering
 • Anställning och introduktion av nya TNG-konsulter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ansvarar självständigt för ditt arbete och dina konsulter men ingår i ett tight team av konsultchefer, teamledare och HR-chef. I det större kunduppdraget kommer du arbeta i ett team med en rekryterare/projektledare och en kandidatansvarig, som båda bistår dig vid behov av rekrytering till poolen, samt en key account manager med lång erfarenhet från större kundsamarbeten.

Du kommer att ha behörighet att vistas hos kunden och jobbar på plats hos kunden och förväntas arbeta på plats hos kunden i Sundbyberg ungefär en kväll per vecka då du har avstämningar med våra konsulter kring trivsel och schemaläggning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och planerad start är så snart rätt person kan vara på plats. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Då du kommer att ha självständigt personalansvar ser vi att du har viss erfarenhet av att leda personal, har god människokännedom och är tydlig i din kommunikation.
 • Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal (tjänstemannaavtalet) och ser det därför som meriterande om du har erfarenhet av att läsa och tolka kollektivavtal samt har erfarenhet från bemanningsbranschen.
 • I rollen som konsultchef möter du hela tiden nya människor och ställs in för olika typer av situationer, där eget ansvar såväl som samarbete med andra är avgörande. Därför ser vi att du har förmåga att på ett effektivt och strukturerat sätt organisera ditt arbete samt är duktig på att ta egna initiativ.
 • Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet från yrkeslivet.
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG har jobbat med fördomsfri rekrytering i över 15 år och vi blev Sveriges första företag att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget - vilket innebär att du får vara med och långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Dessutom går det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG. Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-18
Maria Nordenhem
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Nordenhem

073-581 49 67

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna