TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Enhetschef för VA-verk till Haninge kommun

Vill du arbeta med drift, underhåll och investeringar samt ansvara för kommunens VA-försörjning? Då är denna rollen något för dig!

Vill du ha det övergripande ansvaret för kommunens vattenverk och reningsverk? Vill du arbeta i en organisation där du får möjlighet till kompetensutveckling, samtidigt som du blir en viktig del i en spännande framtid där den digitala resan är av stor betydelse? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som enhetschef har du det övergripande ansvaret för drift, underhåll och förnyelse av kommunens vattenverk och reningsverk, inklusive vattentorn, pump- och tryckstegringsstationer. Du blir en nyckelperson i en kommun som speglar vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. 

Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

Verksamheten är tydligt präglad av lagstiftningen inom miljö- och dricksvattenområdet vilket genomsyrar det dagliga arbetet bl a genom kontroll och uppföljning, säkerhetsfrågor och myndighetskontakter.

 

Värt att veta

VA-avdelningen tillhör stadsbyggnadsförvaltningen och ansvarar för den kommunala vatten- och avloppsverksamheten i Haninge. Antalet medarbetare är ca 60 st. 

VA-avdelningen består av fyra enheter:

På VA-verk arbetar idag 14 medarbetare inklusive en arbetsledare. Enhetschefen rapporterar till avdelningschefen.

Vi erbjuder dig:

Våra förväntningar

Vi söker dig som har: Alla lediga jobb