TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Enhetschef till Arriva Tåg i Helsingborg

Vi söker nu en serviceinriktad och coachande Enhetschef till Arriva i Helsingborg!

Är du en ledare med stark serviceorientering som tycker om att coacha andra? Vill du vara chefen som inspirerar och lyfter din personal att utvecklas till sin fulla potential? Då erbjuder vi dig tjänsten som Enhetschef på Arriva i Helsingborg!

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva har på uppdrag av Skånetrafiken framgångsrikt drivit Pågatågstrafiken sedan 2007 och har fått förlängt förtroendet att driva verksamheten. På Arriva jobbar vi enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond. Som chef hos oss får du möjlighet att ta del av ett ledarskapsprogram och därigenom vidareutveckla ditt sätt att leda dina medarbetare. Hoppas att du vill vara med på vår resa!

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Enhetschef för ombordpersonal/kundvärdarna så ansvarar du för att leda, motivera, utveckla och följa upp dina medarbetare med fokus på värderingar och kundservice. Du säkerställer att din personal arbetar enligt Arrivas värderingar, att säkerhets- och arbetsmiljöarbetet bedrivs enligt gällande lagstiftning, interna riktlinjer och policys genom löpande uppföljning tillsammans med handledare och övriga chefer.

I din roll som Enhetschef så har du en en starkt verksamhetsnära och operativ roll med ett personalansvar för ca 100 anställda. Du har inget budgetansvar och är inte lönesättande chef för dina anställda men hanterar alla andra frågeställningar kring personalens anställning.
I ditt ansvar ligger bl a

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Driftschefen för Service och Personal.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som Enhetschef ser vi att du är en starkt operativt lagd person med god vana och praktisk erfarenhet av att hantera stora mängder personal.
Du är bekväm med att arbeta självständigt, har lätt för att ta initiativ och med trygghet fatta egna beslut.
För att trivas i rollen så bör du vara en kommunikativ och lösningsorienterad person med god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.
Du trivs med att vara i nära dialog med dina anställda och har god förmåga att coacha och vägleda dem för att kunna prestera så bra som möjligt.
Då verksamheten löpande behöver anpassas till de krav och förväntningar marknaden ställer är det viktigt för oss att du är kommersiellt orienterad och att du förespråkar en hög servicenivå i allt vi levererar.  

Vi söker dig som har:

Alla lediga jobb