TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Enterprise Account Manager Blue Prism Stockholm

Lockas du av att göra stora affärer och sälja innovativa lösningar som hjälper våra kunder med transformation?

Blue Prism expanderar och söker en Enterprise Account Manager i Stockholm.
Som kundansvarig på börsnoterade samt multinationella Blue Prism, leverantören av världens mest framgångsrika mjukvara för en ”digital workforce”, söker vi dig som vill ha en nyckelroll i att driva försäljning och utveckla affären. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Blue Prism är ett globalt expansivt företag som erbjuder en mjukvara som driver förändring, utmanar existerade processer och arbetssätt samt växer kraftigt i Norden. Nyckeln till framgången är våra medarbetare som sporras av stora mål och vår kultur som drivs av framåtanda, engagemang och gemenskap!
Som Enterprise Account Manager på Blue Prism i Stockholm får du möjlighet att bli en nyckelspelare på ett innovativt och agilt företag som är pionjärer inom Robotic Process Automation. Du får både möjlighet att bredda ditt professionella nätverk och fördjupa dig inom ett nytt hett område.

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Enterprise Account Manager kommer du att utveckla och driva affärer tillsammans med dina kollegor i vårt svenska säljteam. Du skapar värde både genom att driva in helt nya kunder samt genom att vara rådgivare och hjälpa befintliga kunder att välja de lösningar som passar bäst utifrån deras behov och förutsättningar. Du skapar goda relationer med ledande befattningshavare hos kund och ditt huvudansvar som Enterprise Account Manager blir att säkerställa och förstärka Blue Prisms dominans på den svenska (nordiska) marknaden för intelligent automation.

Detta innebär:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget sitter i ett nytt samt fräscht kontor mitt i centrala Stockholm och tillsammans är ni 11 personer i säljteamet där du rapporterar till Head of Nordics.
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning där resor förekommer. Tjänsten tillsätts så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du drivs av att göra affärer och gillar att jobba i en roll med många kontaktytor där du får nätverka. För att trivas i vår kultur och prestera i rollen tror vi att du tar egna initiativ och är engagerad och självdrivande som person som tar ansvarar för dina resultat.

Vi tror att du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du bygger förtroende, stödjer och uppmuntrar andra och skapar en stabil arbetsatmosfär. Du känner dig bekväm i och kommunicerar flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

För att lyckas i din roll som Account Manager tror vi att du har:

Alla lediga jobb