TNG
Enterprise Account Manager Blue Prism Stockholm

Enterprise Account Manager Blue Prism Stockholm

Lockas du av att göra stora affärer och sälja innovativa lösningar som hjälper våra kunder med transformation?

Uppdragsgivare Blue Prism
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-09-29
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Bonus Bonus
Cilla Lennér
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Lockas du av att göra stora affärer och sälja innovativa lösningar som hjälper våra kunder med transformation?

Blue Prism expanderar och söker en Enterprise Account Manager i Stockholm.
Som kundansvarig på börsnoterade samt multinationella Blue Prism, leverantören av världens mest framgångsrika mjukvara för en ”digital workforce”, söker vi dig som vill ha en nyckelroll i att driva försäljning och utveckla affären. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Blue Prism är ett globalt expansivt företag som erbjuder en mjukvara som driver förändring, utmanar existerade processer och arbetssätt samt växer kraftigt i Norden. Nyckeln till framgången är våra medarbetare som sporras av stora mål och vår kultur som drivs av framåtanda, engagemang och gemenskap!
Som Enterprise Account Manager på Blue Prism i Stockholm får du möjlighet att bli en nyckelspelare på ett innovativt och agilt företag som är pionjärer inom Robotic Process Automation. Du får både möjlighet att bredda ditt professionella nätverk och fördjupa dig inom ett nytt hett område.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Enterprise Account Manager kommer du att utveckla och driva affärer tillsammans med dina kollegor i vårt svenska säljteam. Du skapar värde både genom att driva in helt nya kunder samt genom att vara rådgivare och hjälpa befintliga kunder att välja de lösningar som passar bäst utifrån deras behov och förutsättningar. Du skapar goda relationer med ledande befattningshavare hos kund och ditt huvudansvar som Enterprise Account Manager blir att säkerställa och förstärka Blue Prisms dominans på den svenska (nordiska) marknaden för intelligent automation.

Detta innebär:

 • Aktivt bidra till att förverkliga Blue Prisms vision och go-to-market strategi tillsammans med kunder och samarbetspartners.
 • Utarbeta affärsplaner för att uppnå och överträffa högt uppställda försäljningsmål på en tillväxtmarknad.
 • Direktförsäljning till nya kunder och befintliga kunder samt fungera som stöd i strategiska frågor med samarbetspartners.
 • Effektivt kunna presentera värdet av Blue Prisms lösningar till kunder och samarbetspartners i komplexa försäljningssituationer med många intressenter.
 • Budgetera och prognostisera intäkter.
 • Samordna marknadsförings- och försäljningsinsatser
 • Återkoppla feedback från kund till ledningsgrupp samt produkt och marknadsavdelning för att möjliggöra anpassning av produkten för ökad kundnöjdhet.
 • Kommunicera framgångsrika kundcase mot kund och sprida Blue Prisms företagskultur.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget sitter i ett nytt samt fräscht kontor mitt i centrala Stockholm och tillsammans är ni 11 personer i säljteamet där du rapporterar till Head of Nordics.
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning där resor förekommer. Tjänsten tillsätts så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du drivs av att göra affärer och gillar att jobba i en roll med många kontaktytor där du får nätverka. För att trivas i vår kultur och prestera i rollen tror vi att du tar egna initiativ och är engagerad och självdrivande som person som tar ansvarar för dina resultat.

Vi tror att du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du bygger förtroende, stödjer och uppmuntrar andra och skapar en stabil arbetsatmosfär. Du känner dig bekväm i och kommunicerar flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

För att lyckas i din roll som Account Manager tror vi att du har:

 • Många års arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom tillverkningsindustrin, bil-, bank-, finans eller telekomsektorn där du arbetat strategiskt med stora kunder.
 • Dokumenterad erfarenhet av komplex lösningsförsäljning (solution selling).
 • Mycket goda kunskaper inom ekonomi och ett starkt affärsmässigt tänk.
 • Dokumenterad erfarenhet och kunskap av en verksamhets alla delar såsom försäljningsprocesser, försäljningscykeln, kartläggning och segmentering av kunder samt olika försäljningsmetoder/strategier.
 • Mycket god planerings- och organisationsförmåga.
 • En akademisk utbildning eller motsvarande men viktigast att du har dokumenterad erfarenhet från produkt- tjänst eller lösningsförsäljning från tillverkningsindustrin, bil-, bank-, finans eller telekomsektorn.
Blue Prism

Blue Prism

I denna digitala era där disruptiva start-ups ständigt förändrar olika marknader, överlever bara de mest agila och innovativa företagen. Vi på Blue Prism är pionjärer inom Robotic Process Automation (RPA), som utvecklats och blivit det pålitliga och säkra intelligenta automatiseringsvalet för Fortune 500-företag och offentlig sektor. Vi erbjuder ihopkopplad RPA, stödd av Digital Exchange (DX) app store – och gifter internt entreprenörskap med kraften från crowdsourcing innovation. Blue Prisms anslutna RPA kan automatisera och utföra missionskritiska processer, vilket gör att dina medarbetare får friheten att fokusera på mer kreativt och meningsfullt arbete. Mer än 1 300 globala kunder utnyttjar idag Blue Prisms digitala arbetskraft, vilket ger deras medarbetare möjlighet att automatisera miljarder transaktioner, samtidigt som de återför hundratals miljoner arbetstimmar tillbaka till verksamheten. Besök www.blueprism.com för att lära dig mer om Blue Prism (AIM: PRSM).

Uppdragsgivare Blue Prism
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-29
Cilla Lennér
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Norrlandsgatan 10