TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren Administratör till AstraZeneca i Göteborg!

Är du en erfaren administratör och söker en spännande roll i ett globalt företag? AstraZeneca i Göteborg söker en administratör!

Har du erfarenhet av en komplex administrativ roll med kan-göra-attityd? Som senior administratör kommer ditt fokus att vara att tillhandahålla administrativt och PA-relaterat, högkvalitativt och professionellt stöd till seniora globala ledare, med användning av ett brett utbud av färdigheter i en dynamisk, högt tempo och komplex affärsmiljö där känslighet och konfidentialitet krävs. Vill du ha en uppskattad och central roll för att driva det globala företaget? Då kan denna roll som AstraZeneca i Göteborg söker vara något för dig! Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som senior administratör erbjuder vi dig en roll med olika utmaningar och många utvecklingsmöjligheter. På AstraZeneca är vi dedikerade till att vara en bra arbetsplats. Där du har befogenhet att tänja på vetenskapens gränser och släppa loss din entreprenörsanda. Det finns ingen bättre plats att göra skillnad för medicin, patienter och samhället. En inkluderande kultur som kämpar för mångfald och samarbete. Alltid engagerad i livslångt lärande, tillväxt och utveckling. 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Värt att veta

Inom PA-supportteamet inom Early Cardiovascular, Renal and Metabolism (CVRM) på AstraZeneca har vi en tydlig vision att bli erkänd som en supportfunktion i världsklass som driver affärsframgång. I din roll som senior administratör kommer du arbeta tillsammans med de andra teammedlemmarna i funktionen och även bredare inom BioPharmaceuticals FoU.

Detta är ett konsultuppdrag på 1 år med start omgående. Tjänsten är på heltid och du har möjlighet till att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår klient. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är 2022-11-19.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har:

Vi ser gärna också att du har lätt för att hantera olika IT-system.

 

Alla lediga jobb