TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren automationsingenjör till Ecophon, Hyllinge

En unik möjlighet för dig som vill jobba med automation och PLC programmering! Ecophon söker en Automationsingenjör till Hyllinge!

Söker du en utvecklande arbetsplats där du kan bidra med din kunskap inom automation och hitta smarta designslösningar inom Siemens PLC? Här får du möjlighet till en internationell nyckelroll som erfaren automationsingenjör hos Ecophon i Hyllinge, strax utanför Helsingborg. Vi välkomnar dig in i ett kompetent och engagerat team med hög nivå av frihet och kvalitet. Att du dessutom får möjlighet till nationella och internationella resor gör tjänsten extra spännande!

Ditt anställningserbjudande

Ecophon strävar efter att vara globala ledare inom akustiska lösningar för inomhusmiljöer och vi brinner för att dela med oss av vår kunskap eftersom vi vet att våra produkter gör att livet bättre för människor. Med ett löfte om att ha "a sound effect on people" borde det inte vara någon överraskning att vi naturligtvis stödjer den positiva balansen mellan arbete, privatliv och välbefinnandet för alla i Ecophon-teamet.

Vi arbetar i en motiverande miljö av innovation, framsteg och utveckling. Och här är hållbarhet mer än ett ord – det är ett öppet löfte om att minimera vår miljöpåverkan i allt vi gör. Passion, Openness och Responsibility är våra värden.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör arbetar du tillsammans med en projektgrupp bestående av projektledare, automations-, maskin- och processingenjörer samt våra interna kunder inom produktion och underhåll. Du kommer bland annat att:

Värt att veta

Här arbetar du i projektform och har vanligtvis 2-4 projekt igång parallellt i varierande storlek och komplexitet. Din arbetsplats är Ecophons huvudkontor i Hyllinge, strax utanför Helsingborg, dit det är enkelt att ta sig både med bil och kollektivtrafik. Du tillhör den tekniska avdelningen som består av fem medarbetare och du rapporterar till Technical Department Manager. 

Förväntat startdatum är flexibelt med hänsyn till eventuell uppsägningstid, men vi blir glada om du kan börja så snart som möjligt då vi har mycket spännande på gång.

Resor förekommer i tjänsten, både nationellt och internationellt. Därför är det av stor vikt att du har möjlighet och vilja att resa. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du: 

Alla lediga jobb