TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren business controller till välkänt bolag

Vi söker en erfaren business controller på deltid till vår kund i Mölndal!

Söker du efter ett deltidsuppdrag som controller med möjlighet till visst distansarbete, då har vi uppdraget för dig! Du behöver ha jobbat några år som business controller. Uppdraget ska tillsättas omgående så välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som business controller kommer du arbeta med:

Värt att veta

Vår kund värdesätter mångfald och strävar efter att utesluta alla former av diskriminering.

Detta är ett konsultuppdrag på 60-80% med start omgående och som löper fram till september 2023. Tjänsten är placerad vid företagets IT-funktion i Mölndal. Urval sker löpande!

Fördelarna med att vara konsult är många! Inte bara får du vara ute hos intressanta företag och prova på många olika arbetsuppgifter. Du får också bredda ditt nätverk och skapa många nya kontakter som du kan dra nytta av under hela din framtida karriär.

Våra förväntningar

För att du ska kunna bidra krävs att du har en gedigen kunskap inom de arbetsuppgifter som ingår i rollen, och som är beskrivna ovan. Du har några års erfarenhet som business controller och ett intresse av systemstöd.

Alla lediga jobb