TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren controller till Constructor

Nu söker Constructor en controller som har erfarenhet av producerande verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Vill du jobba hos en ledande leverantör av förvarings- och lagringslösningar ? Drivs du av att analysera produktionskostnader och vill jobba verksamhetsnära? Då kan detta långa uppdrag som controller hos Constructor vara helt rätt för dig! Detta är ett interimsuppdrag där du väljer vilket kontor du ska jobba på i kombination med hybridarbete.

Ditt anställningserbjudande

Constructor söker efter dig som vill jobba med kvalificerade controller uppgifter för ett års långt uppdrag. Här får du jobba hos en ledande leverantör av förvarings- och lagringslösningar, i nära samarbete med företagets ledning. Du väljer själv sysselsättningsgrad mellan 70-100% och arbetet sker på valfritt kontor + hybrid = work life balance.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett interimsuppdrag som sträcker sig fram till 1 augusti, 2023. Sysselsättningsgraden är flexibel mellan 70-100%. Bolaget har en generös arbetsmiljö och hybridarbete tillämpas 1-2 dagar per vecka, oavsett vilket kontor du arbetar på. Rollen innebär att du i första hand kommer stöttaska stötta ett av Constructors dotterbolag vars produktionsanläggningar ligger i Fellingsbro och Karlskoga. Du väljer dock själv arbetsplats - Fellingsbro, Karlskoga eller från HK i Göteborg.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen bör du ha en god ekonomisk och bokförings förståelse och ha förmågan att dyka ned i detaljer utan att för den skull tappa helhetsperspektivet. Du ska ha erfarenhet av controller rollen sedan några år tillbaka och ha en bra förmåga att snabbt kunna sätta dig in i företagets produktionsverksamhet och dess olika utgifter. Du är en fena på att analysera och strukturera din vardag och har en bra kunskap inom redovisning samt månadsbokslut.

Alla lediga jobb