TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren Drifttekniker till Scandinavian Biogas

Expansiva Scandinavian Biogas söker en erfaren Drifttekniker / Underhållstekniker till sin anläggning Södertörn i Stockholm

Har du erfarenhet av arbete som drifttekniker från processindustrin? Då kan detta vara rollen för dig! Scandinavian Biogas söker en drifttekniker till sin anläggning för biogasproduktion Södertörn i Huddinge.
Biogasbranschen genomgår just nu ett teknikskifte - från produktion av komprimerad fordonsgas till produktion av förvätskad metan – Liquefied Biogas / BioLNG, ett hållbart drivmedel för tunga fordon och fartyg samt industrin som ersättning för naturgas. Scandinavian Biogas ställer därmed om befintliga anläggningar till BioLNG-produktion samt etablerar nya produktionsanläggningar och vill ha med dig på resan.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som drifttekniker ingår du i ett positivt, kompetent och engagerat team som idag består av en anläggningschef och åtta medarbetare i driften med geografisk placering Huddinge. Vi erbjuder dig en dynamisk och självständig roll i ett kompetensintensivt team. Du får möjligheten att arbeta med modern teknik, innovation i en positiv och entreprenöriell anda. Förutom innovativ teknik, en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter. Scandinavian Biogas anställda omfattas av kollektivavtal.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker säkrar du att vår anläggning i Södertörns produktion drivs på ett miljömässigt, säkert och optimalt sätt. Här får du arbeta med kontroller, rondering, skötsel och styrning av vår biogasproduktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som drifttekniker får du ett stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter med stöd från de erfarna kollegorna. Du deltar aktivt i arbetet med att ständigt utveckla våra anläggningar med fokus på säkerhet, för att på så sätt kunna svara upp mot kraven på hållbar utveckling och en bra arbetsmiljö.

Arbetstider är dagtid och beredskap från var sjätte till var åttonde vecka ingår i tjänsten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har teknisk utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom till exempel biogas, olja, gas, vattenrening, process- och kemiindustri eller pappers- och massaindustri.

Du har god datavana och kunskaper inom automation, styrsystem, processutrustning, gas / tryck och tycker om att meka. Har dur tidigare arbetat i något underhållningssystem är det meriterande.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du är handlingskraftig, modig och har förmågan att arbeta både teoretiskt och praktiskt. Du uppnår resultat med hög kvalitet genom att vara nyfiken, idérik och har en stark drivkraft.
Du stödjer och uppmuntrar dina kollegor och bidrar till lösningar när det uppstår problem samtidigt som du kan ta kommando och agera när andra tvekar.

Alla lediga jobb