TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren Ekonomiassistent till kund i Stockholm

Erfaren Ekonomiassistent till stor kund i Stockholm.

Nu letar vi efter två erfarna ekonomiassistenter till kund i centrala Stockholm. Vill du arbeta i ett stort team och bidra med din kunskap som ekonomiassistent. Gillar du när det händer mycket och du får arbeta självständigt? Läs då vidare om rollen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

En trevlig arbetsplats där alla på olika sätt är en viktig del av företagets utveckling och avdelning. Som ekonomiassistent är påverkansmöjligheten stor. Vi sätter stort värde i att samarbeta och lösa vardagliga utmaningar tillsammans. Kompetensbreddning inom avdelningen gynnar din egen utveckling genom möjlighet till olika typer av arbetsuppgifter och uppdrag inom området för ekonomi.

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Centralt kontor
Centralt kontor
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

Värt att veta

Det är ett konsultuppdrag som sträcker sig till sista januari med chanser till förlängning. Du kommer att bli välkomnad av ett hjärtligt team på 18 personer och sitta centralt inne i Stockholm.

Våra förväntningar

Vi ser att du som söker har minst 3 år erfarenhet av liknande roll där du har arbetat inom ett stort bolag med stora flöden. Du har en utbildning inom högskola eller liknande. Du är även van att arbeta i några av de större ekonomisystemen och har du erfarenhet av ekonomisystem IFS så är detta ett plus. Vidare tror vi att du har goda kunskaper inom Excel och Övriga Office-program.

Alla lediga jobb