TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Resource Geologist till Björkdalsgruvan

Nu söker vi dig som är Resource Geologist med tidigare erfarenhet av blockmodellering till Björkdalsgruvan utanför Skellefteå!

Är du geolog och och har flera års erfarenhet från gruvindustrin? Är du medlem i en professionell geologisk förening och som siktar mot att bli Qualified Person inom några år för rapportering av mineralfyndigheter? Bra! Vi söker nu en erfaren Resource Geologist till Björkdalsgruvan strax utanför Skellefteå.

Är du dessutom analytisk och har erfarenhet av modellering, geostatistik och estimeringsprogramvara, kan du vara den Resource Geologist vi söker med ansvar för att bland annat uppdatera och utveckla haltkontroll modellen på månadsbasis och reconciliera produktion mot modellen. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Björkdalsgruvan är belägen vid Sandfors utanför Skellefteå och är en av norra Europas största gruvor för utvinning av guldmalm. Björkdalsgruvan är en relativt ung gruva med drygt 240 engagerade och drivna medarbetare och ett hundratal entreprenörer. Gruvan omsätter ca 840 MSEK och ägs av Mandalay Resources, som har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Som Resource Geologist är du och bidrar med ett stort ansvarstagande och ett högt säkerhetstänk till geologiavdelningen. 

Förutom ett spännande och utvecklande uppdrag, erbjuds du en roll i ett företag med korta beslutsvägar, med ett nytänkande och en företagskultur som är familjär. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. Hybridarbete tillämpas där du har möjlighet att arbeta upp till två dagar i veckan hemifrån beroende på verksamhetens behov.

Jobba hemma
Jobba hemma
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism. Som Resource Geologist tillhör du geologiavdelningen och samarbetar med 17 kompetenta kollegor inom skiftgeologi, prospekteringsgeologi och geoteknik samt geologassistenter och diamantborrare. Du rapporterar till Senior Resource Geologist. Dina arbetstider kommer vara dagtid, måndag - fredag.

Våra förväntningar

Vi söker dig med utbildning inom geologi. Du har flera årserfarenhet av geologi från gruvindustrin. Kanske har du tidigare erfarenhet som produktions- eller prospekteringsgeolog eller har du tidigare arbetat med borrhålsplanering och nu söker dig vidare i karriären? Vidare behöver du ha minst ett års erfarenhet av resursmodellering. Har du tidigare arbetet med geologisk programvara såsom Surpac & Leapfrog är det meriterande. 

Vi värdesätter att du är en person som uppskattar ordning och struktur på arbetsplatsen samt är engagerad i att utveckla och optimera arbetsprocesser. Då du planerar och driver ditt arbete själv behöver du ha ett gott självledarskap och vara initiativtagande. Att anpassa dig vid förändrade förhållanden och ser möjligheterna i sådana förändringar är inga konstigheter för dig. Du drivs av resultat och mål och ser det som en utmaning att driva arbetet framåt!

Rollen ställer krav på kunskaper inom både engelska och svenska språket då det innefattar en hel del teknisk rapportskrivning som ska kunna presenteras både i ledningsgruppen och mot våra ägare Mandalay Resources. B-körkort behövs då kollektivtrafiken är begränsad.

Alla lediga jobb