TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR chef till Outokumpu i Nyby

Outokumpu söker en Senior HR chef till anläggningen i Nyby!

Vill du använda din kompetens och passion för att utveckla organisationer och människor att bli riktigt högpresterande? Vill du ha stor påverkan och möjlighet att utveckla frågor inom HR-området? Bra! Då är detta en fantastisk möjlighet för dig! Till Outokumpu i Nyby söker vi nu en HR chef som kommer ingå i ledningsgruppen.
Välkommen till oss med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som HR chef är du en strategisk HR-partner för våra anställda. Hos oss kommer du till en hållbar verksamhet som ligger i framkant! Som HR chef får du en självständig roll med stort utrymme att driva och utveckla frågor inom HR-området.

Outokumpu erbjuder ett omfattande förmånspaket som innefattar bland annat tjänstebil, bonus och sex veckors semester.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

Som HR chef agerar du som ett bollplank och rådgivare för verksamheten samt företräder HR i ledningsgruppen. Du omsätter våra strategier inom HR-området till handling. Vidare är du ansvarig och drivande, tillsammans med våra ledare och anställda, att identifiera kompetenser för framtida affärsbehov samt är delaktig och drivande i Outokumpus utvecklingsprogram för framtida ledare. Du har även ett nära samarbete med våra arbetsgivarorganisationer och fackförbund samt det svenska HR teamet och den globala HR organisationen.

Värt att veta

I rollen kommer du även:

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området eller motsvarande erfarenhet. Du har en gedigen erfarenhet inom HR-området samt en god förståelse hur ett företag fungerar och då gärna från en producerande verksamhet.


Vidare har du goda ledaregenskaper, är affärsdriven samt har en god kommunikativ förmåga. Du har erfarenhet av förhandling, arbetsrätt, organisationsutveckling samt av att leda i förändring.
Då vi verkar och ingår i en internationell koncern så skriver och talar du svenska och engelska obehindrat.

Alla lediga jobb