TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren HR-generalist sökes till Spendrups

Har du en bred och flerårig erfarenhet som HR-generalist? Bra! Då kan denna tjänst på Spendrups i Stockholm vara rätt för dig.

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt HR-team i Stockholm. Vi är en platt organisation där alla har goda möjligheter att vara med och påverka och bidra till Spendrups fortsatta framgång. Vi vill vara en trygg arbetsplats där våra medarbetare har möjlighet att utvecklas och stimuleras, och som HR-generalist blir du en viktig del i detta.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en förändringsbenägen och flexibel organisation där vi alltid låter våra värdeord (Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft), ligga till grund för våra beslut. 

Vi har stort fokus på social- och miljömässig hållbarhet och ska vara ett fossilfritt företag 2025.

Vi tror på mångfald och vet att kraften i människors olikheter är nyckeln till Spendrups framgång.

6 v semester
6 v semester
Massage
Massage
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet, som består av HR-chef, två HR-generalister samt en rekryterare, stödjer en organisation bestående av ca 350 medarbetare huvudsakligen placerade på huvudkontoret men även i övriga landet. Vi har en uppmuntrande och inkluderande kultur.

Kontoret finns idag i Vårby Gård och kommer att flyttas till centrala Stockholm på S:t Eriksgatan 119 nästa år.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen samt flerårig erfarenhet av brett HR-arbete. Din svenska är mycket god, både i tal och skrift. Vidare har du bra erfarenhet av HR-system samt Office-paketet.

Som person är du initiativrik, förändringsbenägen och har lätt för att skapa goda relationer. Du känner dig trygg i en roll som HR-stöd till chefer.. För att lyckas i rollen delar du även Spendrups tankar kring mångfald och kraften i människors olikheter.

Alla lediga jobb