TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren HR-ledare i Mälardalen? Anslut till TNG

Är du en erfaren HR-ledare som är verksam i Mälardalen? Anslut som underkonsult till TNG ´s nätverk.

Vill du forma organisationers arbetskraft genom din expertis och strategiska skicklighet? Skapa HR-framgång i varje uppdrag genom oss på TNG! Med en ökad efterfrågan på interimslösningar inom HR söker vi en inspirerande HR-chef för våra kommande konsultuppdrag. Vi ger dig en unik chans att utvidga ditt nätverk och öka dina möjligheter att hitta spännande och utmanande uppdrag inom Mälardalen. Låter det intressant? Gå med i vårt konsultnätverk på TNG!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Att vara underkonsult hos oss på TNG är en fri roll med varierande utmaningar och mycket eget ansvar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer själv hur mycket du vill jobba, heltid eller deltid, samt att du som underkonsult alltid kan tacka nej till uppdrag som du inte vill ha.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som underkonsult hos oss då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar!

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som HR-chef kommer att variera beroende på uppdrag, men nedan har vi punktat upp de vanligaste förekommande.

Värt att veta

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar.

Kompetenta konsultchefer kommer agera bollplank och stötta dig när du är ute på uppdrag via oss.

Våra förväntningar

Som person är du trygg, flexibel och lösningsorienterad. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Alla lediga jobb