TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren Inköpare Patria Helicopters Stockholm

Är du en erfaren inköpare och vill ha ett interimsuppdrag? Sök rollen som Strategisk Inköpare till Patria Helicopters redan idag!

Vill du snabbt få en central roll hos en väletablerad och internationell aktör inom flygunderhåll, så är detta interimsuppdrag perfekt! Patria Helicopters är i en spännande tillväxtfas och har ett stort och etablerat nätverk av leverantörer där du kommer köpa in både direkt och indirekt material.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Patria Helicopters är en väletablerad och internationell aktör inom helikopterunderhåll, helikopterkomponenter och utrustning samt motorer, uppgraderingar och modifieringar. Patria finns på flera platser över hela Europa och deras tjänster är mycket efterfrågade varför deras företag just nu befinner sig i en snabb tillväxtfas!

Uppdragets längd är 4 månader, men kan komma att förlängas. Vi söker någon som kan börja omgående. Patria Helicopters erbjuder dig en trevlig arbetsplats nära Arlanda och Patria är en modern arbetsgivare så självklart finns det möjlighet till hybridarbete.

 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

Värt att veta

Du kommer att vara stationerad på Patria Helicopters kontor på Arlanda, Stockholm. Det finns gratis parkering och möjlighet att resa med kollektivtrafik finns (en 20 minuters promenad från kontoret). Arbetstider är 40h i veckan, mån-fre vanliga kontorstider med möjlighet till flextid. 

Våra förväntningar

Som person tror vi att du är social, kommunikativ och trivs med att kontakta och skapa relationer personligen med både kollegor, partners och underleverantörer. Du är analytisk, noggrann och gillar att samarbeta. Vidare känner du dig trygg och bekväm i förhandlingar, hitta nya leverantörer och skapa avtal som alla är nöjda med. 

För att lyckas i denna roll förväntar vi oss att du:

Eftersom du kommer jobba i flygbranschen med extra höga krav på säkerhet, tror vi att noggrannhet och kvalitet är något du sätter extra stort värde på i allt du gör. 

Alla lediga jobb