TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren inköpare till företag utanför Örebro

Är du en erfaren inköpare med strategisk och operativ kompetens? Jobba åt vår kund utanför Örebro!

Nu har vi ett spännande konsultuppdrag för dig som inköpare med bred kompetens i både strategiska och operativa frågor, där du med din erfarenhet och kreativitet får möjlighet att forma framgångsrika affärsmöjligheter. Vår kund är ett globalt bolag framstående inom processindustrin beläget utanför Örebro.

Har du en bred kompetens inom inköp / Supply Chain och trivs du att arbeta med leverantörsfrågor, avtal och kvalitet? Bra! Då är detta uppdraget för dig!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med start så snart som möjligt.

Vår kund är ett större globalt ledande företag inom processindustrin beläget utanför Örebro. Ett globalt bolag som värnar om att behålla den familjära kulturen. Inom företaget finns goda möjligheter till karriär - och kompetensutveckling.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på verksamhet inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll söker vi dig med erfarenhet av strategiskt inköpsarbete eller som inköpsansvarig och djup kunskap om beslutsfattande och inköpsprocesser. Du skall även ha erfarenhet av att hantera relationer, förhandla avtal och genomföra upphandlingar samt en stark förmåga att arbeta med prishantering och förhandla konkurrenskraftiga priser.

Du har även goda kunskaper i Excel och analytisk förmåga. 

 

Alla lediga jobb