TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren komponentsäljare till Euromaint i Örebro

Teknisk säljare komponenter till expansiva Euromaint i Örebro

Är du affärsdriven och trivs att arbeta både operativt och strategiskt? Har du lång erfarenhet från försäljning eller av att ha arbetat inom branschen? Bra! Då kan du vara den Kompetentsäljaren vi söker till avdelningen för Material & Komponentförsäljning, där har du har goda möjligheter att utveckla, påverka och leda företagets fortsatta arbete inom försäljning. På Euromaint får du en gedigen introduktion på flera avdelningar i företaget för att lära känna verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Komponentsäljare får du en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor får verka i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge med många anbud och kontrakt i pipen och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den Spanska tåg koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter. I Nordiska järnvägsmarknaden har CAF flera pågående fordonsleveranser, så som Stockholms spårvagnar, Flygtåget och spårvagnarna i Oslo.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att tillhöra en grupp med åtta personer som ansvarar för försäljning av material och komponenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Marknad och affärsutveckling för komponenter och material
• Försäljningsmöten och kundansvar för externa kunder.
• Ansvara för offertarbete och försäljning.
• Ansvara för uppdatering och identifiering av möjligheter i anbudsportaler.
• Delta och leda anbudsarbete tillsammans med anbudansvarig, samt ansvara för att utforma en vinnande försäljningsstrategi för anbudet.
• Bidra med presentation samt leveransbeskrivningar i anbudsarbetet.
• In-försäljning av materialavtal och logistikupplägg för materialförsörjning till externa kunder.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar aktivt med att identifiera nya komponentaffärer och merförsäljning med bl a försäljnings- och kontraktsorganisationen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en akademisk examen som ingenjör eller ekonom. Du har lång erfarenhet från försäljning och/eller erfarenhet från branschen. Det är meriterande om du har kunskap inom anbud, kontrakt eller produktionsupplägg. Du är van att hantera IT-system och Microsoft programvaror. Vi ser gärna att du har ett intresse för logistik, teknik, försäljning eller projektledning.

Som person har du en nyfikenhet att lära nytt och att utvecklas i din yrkesroll. Du har en stark egen drivkraft och har en affärsmässig attityd. Vidare så är du orädd och utvecklingsorienterad.

Alla lediga jobb