TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren kravanalytiker till stor bank i Stockholm

Är du en agil kravanalytiker med naturliga ledaregenskaper som vill stötta upp införandet av Lumera hos kund i Stockholm?

Vår kund, en stor bank i Stockholm, håller på med införandet av systemet Lumera och behöver förstärka teamet med en senior kravanalytiker som kan försäkringsområdet samt har dokumenterad erfarenhet av att leda kravarbete, ex. workshopfacilitering. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att jobba som konsult och vara uthyrd till en global och stabil bank med kontor i centrala Stockholm.
Uppdraget sträcker sig mellan 22-10-06 t.o.m. 2023-12-31

Centralt kontor
Centralt kontor
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I arbetet ingår att driva kravarbetet inom ett område av en Epic, tex en process, analysera, identifiera och bryta ner verksamhetskraven till tydliga features som utvecklingsteamen sedan kan fortsätta detaljera, utveckla samt verifiera.

Värt att veta

Du kommer ingå i företagets PM-grupp med fokus på Lumerainförandet. De arbetar enligt SAFe och erfarenhet kring detta ser vi som en fördel.

 

Våra förväntningar

Du har en förmåga att se helheten vad gäller de verksamhetsprocesser som stöttar försäkring som ex. livsfall, dödsfall, utbetalning, flytt, bokföring, fondhandel, myndighetsrapportering etc. Vidare är du bekväm i att driva/leda kravarbetet i ex. workshops med verksamhet och IT. Du har naturliga ledaregenskaper och är van att arbeta i en agil värld.

 

Vi ser gärna att du som söker har:

Alla lediga jobb