TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Credit Risk Analyst till Comfort i Örebro

Har du kunskaper inom kredithantering och en analytisk förmåga?

Då kan du vara den kreditansvariga vi söker för ett längre hyruppdrag hos Comfortkedjan centralt med placering i Örebro. Du kommer att vara en viktig person i Comforts uppbyggnad av deras kreditprocess. Uppdraget förväntas att starta i november och det finns stora möjlighet till anställning efter uppdraget.

Comfort är Sveriges största VVS-kedja och står för trygghet och kvalitet. Bolaget befinner sig på en spännande förändrings- och tillväxtresa just nu.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du har ett nära samarbete med Comforts ekonomichef och controller i detta projekt. Övriga kontaktytor är kreditförsäkringsföretaget, Comforts medlemsföretag och leverantörer.

Arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en helt ny roll vilket innebär stora möjligheter att få påverka rutiner och processer. Då rollen innebär många olika kontaktytor är du kommunikativ och serviceinriktad. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilekonom eller som har en likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet av kredithandläggning. Du har en stor förståelse för siffror och är en avancerad Excel-användare. Du har tidigare arbetat i något affärssystem.

Du tar ett stort eget ansvar och har lätt för att knyta kontakt med andra människor. Vidare så är du analytisk, strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. 

Alla lediga jobb