TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren redovisningsekonom till kommande uppdrag

Vi söker dig med erfarenhet av redovisning till våra kommande uppdrag hos våra kunder.

Hos TNG kan du välja en karriär inom redovisning, ekonomi och controlling utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Vi söker dig som har eget bolag och vill arbeta som underkonsult eller som anställd hos oss.

Du får möjlighet att testa nya arbetsuppgifter, lära känna olika företag och inte minst utvecklas i olika branscher. Utöver detta får du även alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Välkommen!

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna varierar beroende på den aktuella organisationens behov, men innehåller ofta:

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Uppgifterna och placeringen i organisationen varierar starkt beroende på organisationens behov och ledningsfilosofi. 

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

OM DIG

För att lyckas som kvalificerad ekonom behöver du:

Alla lediga jobb