TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren redovisningsekonom till Smartcella

Nu söker vi en redovisningsekonom till det världsledande bioteknik- och medicinföretaget Smartcella med huvudkontor i Tullinge

Är du en erfaren redovisningsekonom / senior accountant och söker nu efter nya utmaningar? Har du erfarenhet inom koncernredovisning och vill nu jobba på ett starkt växande bolag? Vill du vara en del av en resa som kommer att göra skillnad för människors liv? Då har vi en tjänst för dig!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som erfaren redovisningsekonom på Smartcella kommer du vara med och bidra till ett världsledande BioTechbolag som banar väg för framtidens riktade terapier genom att kombinera förstklassiga leveransplattformar med banbrytande cell- och genterapier.

Du kommer du att jobba i en välfungerande och harmonisk grupp där du ges mycket frihet under ansvar. Inom koncernen arbetar cirka 65 personer där flera medarbetare är väldigt specialiserade och tillhör världseliten inom sitt område. Det är ett mångkulturellt företag med många olika nationaliteter som är passionerade och tycker om att ha roligt tillsammans. Du kommer arbeta med flera rutinerade ekonomer och kommer samtidigt få utrymme att ta egna beslut och kunna påverka den framtida organisationsstrukturen, arbetssätt och affärssystem.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön med ett generöst förmånspaket som bland annat inkluderar sex veckors semester, egen pensionslöning, friskvårdsbidrag, löneväxling, flextid och ledigt på klämdagar.

Ny Teknik
Ny Teknik
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Massage
Massage

Dina arbetsuppgifter

Som erfaren redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebära:

Fokus 2024 kommer ligga på att bygga upp en intern redovisningsfunktion för SmartCella-koncernen. Du kommer vara delaktig i implementering av nytt redovisnings- och konsolideringssytem samt övertagande av redovisningen från extern part.

Värt att veta

Du utgår från huvudkontoret i Tullinge, nära till Flemingsbergs pendeltågsstation, med möjlighet till att jobba på distans en dag i veckan. Du rapporterar direkt till CFO. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Du kommer in i ett växande bolag vilket innebär att organisationsstrukturen inte satts ännu och du kommer därför att kunna påverka dina och avdelningens ansvarsområden.

 

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av redovisningsarbete med tillhörande koncernredovisning. Vana att upprätta och effektivisera rutiner och processer är meriterande, likaså erfarenhet från att jobba inom Life Science-bolag.

Som person är du lösningsorienterad, relationsskapande och prestigelös. Du har god känsla för detaljer och kan samtidigt lyfta blicken för att se helheten. Du är noggrann, strukturerad och levererar arbete med god kvalitet. För att trivas i rollen bör du ha ett intresse av att effektivisera/utveckla processer och rutiner, förmåga att arbeta både självständig och i grupp samt ha mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Alla lediga jobb