TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren Verksamhetskoordinator till AB Transitio

Vi söker en erfaren, handlingskraftig och teknikintresserad Verksamhetskoordinator till AB Transitios Förvaltningsorganisation

Tycker du om att planera, administrera och arbeta tvärfunktionellt? Har du erfarenhet inom planering, orderadministration och ett stort intresse för teknik? Till AB Transitios pooler med högvärdeskomponenter (HVK-pooler) söker vi nu en teknisk generalist som ska ansvara för all administration av samtliga HVK-pooler och strategiska reservdelar till våra spårfordon.

Hos AB Transitio får du en administrativ roll där du får strukturera, bidra med förslag till förbättringar och använda din problemlösningsförmåga. Gillar du dessutom att vara "spindeln i nätet" och trivs i roller som präglas av komplexitet och innebär samarbete med många interna och externa partner? Låter det intressant? Då är det kanske dig vi söker!
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt. Vi har genom åren tagit många bra initiativ och skapat bra arbetsprocesser men allt är inte på plats ännu. Det ger dig stora möjligheter att vara med och förbättra befintliga och ta fram nya arbetsprocesser som kommer att påverka det operativa arbetet. Tjänsten är en viktig funktion i förvaltningen, hanteringen av högvärdeskomponenter och HVK-poolernas leverans och ger dig stora möjligheter att självständigt planera och förbättra våra arbetsrutiner

Vårt uppdrag är att bistå regionaltrafiken med de spårfordon de behöver samt vara den kunskapspartner och resurs inom järnvägsområdet som regionen är i behov av. Vi är en mindre organisation som lyssnar, utvecklas, lär av varandra och lämnar stort utrymme för påverkan och utveckling. Vi ser det som en självklarhet att vi hjälps åt när det behövs.

Vi tror på att en engagerande och inkluderande organisation skapar trygga medarbetare. Därför valde vi att inkludera samtliga medarbetare när vi tog fram våra fem värdeord: Prestigelöshet, Ömsesidig respekt, Transparens, Gemenskap, Ansvar. Vårt arbete under det senaste året har gjort att vi gemensamt kommit fram till dessa och att alla i organisationen kan stå bakom dessa. Välkommen till en organisation där ditt arbete uppmärksammas och spelar roll. Vi jobbar i team, hjälps åt och tar tag i uppkomna problem.

 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som Verksamhetskoordinator kommer du stödja fordonsförvaltarna och HVK förvaltaren i ansvaret av lagerhantering och komponentflöden samt administrera händelserna i våra system. 

Du kommer bland annat att:

Värt att veta

Tjänsten som Verksamhetskoordinator har en viktig roll i AB Transitios HVK-poolhantering för att öka värdet för alla parter. Tjänsten präglas av hög komplexitet i en stor kontext och är ett stabilt stöd till vår HVK verksamhet. Du jobbar med AB Transitios samtliga 5 pooler uppdelade efter våra spårfordon. Din placeringsort är Västerås och du rapporterar till Förvaltningschefen.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har arbetat med varuplanering/varuflöden tidigare och att du har goda kunskaper om logistikprocesser samt förbättrings- och effektiviseringsarbete inom orderhantering / logistik. Erfarenhet från spårbunden trafik är meriterande.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och agerar på eget initiativ. Du gillar att hela tiden driva ditt egna arbete framåt, och du är öppen för förändringar och nytänkande. Du är utåtriktad, gillar att samarbeta och har lätt för att skapa goda relationer med hjälp av din kommunikativa förmåga.

 

Alla lediga jobb