TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Essilor i Spånga söker en resande tekniker

Har du ett brinnande tekniskt intresse? Vill du arbeta med service och installation? Essilor söker en tekniker till Spånga.

Rollen som tekniker ger dig möjligheten till ett fritt och varierat arbete där du ansvarar för ett antal av våra optikerkunder i Mellansverige och Norrland. Med servicebil utgår du från Spånga och levererar bästa tänkbara service och installation till våra kunder. En roll för dig som drivs av att lösa problem, resa i tjänsten och möta nya människor! Låter det som rollen för dig? Sök idag!

Välkommen med dig ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett expansivt och branschledande företag inom glasögonglas med över 180 000 anställda i världen. Essilor levererar service och instrument till de flesta aktörerna på den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för bolagets fortsatta framgångsresa.

Essilors unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™, i kombination med deras hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för företaget att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor. Större delen av din arbetstid kan du planera själv.

Tjänsten innebär c:a 60 - 70 övernattningar per år.

Våra förväntningar

Du har ett grundläggande tekniskt intresse och trivs med ett fritt arbete där du får driva dig själv, samtidigt som du samarbetar med andra tekniker vid större installationer. Du ser också fram emot att skapa och bibehålla en god relation med våra sympatiska kunder.

Då Essilors koncernspråk är engelska, vilket innebär att manualer och information är på engelska, ser vi att du kan kommunicera både på svenska och engelska. Eftersom rollen innebär resande med servicebil krävs det också att du har körkort.

Alla lediga jobb