TNG
Etableringsansvarig till Fitness24Seven, Stockholm

Etableringsansvarig till Fitness24Seven, Stockholm

Fitness24Seven söker nu en Etableringsansvarig till Stockholm. Läs mer nedan.

Uppdragsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-05-13
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Linnea Wäringe
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Fitness24Seven söker nu en Etableringsansvarig till Stockholm. Läs mer nedan.

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll, trivs med att arbeta med flera projekt samtidigt, och motiveras av många kontaktytor. Vill du med din drivkraft, förhandlingsvana och sociala förmåga vara en del av Fitness24Sevens fortsatta framgång? Fitness24Seven söker nu en Etableringsansvarig som ska ansvara för Stockholm med omnejd, samt norra Sveriges etablering och utveckling av anläggningar.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fitness24Seven fortsätter växa och expandera, därför söker dem nu en erfaren Etableringsansvarig med stationering i Stockholm. I rollen som Etableringsansvarig kommer du ansvara för att realisera uppsatta expansionsmål för din region. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara en del av ett framgångsrikt företag med kraftig expansion. 

I rollen som Etableringsansvarig erbjuds du en marknadsmässig lön med bonus och tjänstebil, flexibla arbetstider samt 6 veckors semester. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Etableringsansvarig kommer du att utöka Fitness24Seven-konceptet och säkra konkurrensfördelar genom strategiska och lönsamma anläggningar i Sverige. Se specifika arbetsuppgifter nedan: 

 • Söka möjligheter, bygga upp och upprätthålla en stark pipeline av högkvalitativa anläggnings utsikter. 
 • Analysera viktiga frågor/fördelar samt utveckla mål och strategier för städer/områden och enskilda anläggningar. 
 • Bidra till optimering av anläggningars utvecklingsprocesser. 
 • Förhandla och säkerställa starka villkor för hyresavtal för varje anläggning, befintliga och nya. 
 • Skapa affärsmaterial av hög kvalitet för presentation till ledning.
 • Säkerställa efterlevnad av relevant lagstiftning och godkända krav, samt överensstämmelse av standarder, policys och specifikationer. 
 • Utveckla/förvalta ett gott samarbete med interna som externa partners, gällande fastighetsfrågor. 
 • Säkerställa att tydlig och relevant kommunikation förmedlas internt gällande projekt kopplade till anläggningar.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Arbetstiderna är mellan 08.00-17.00 måndag till fredag med möjlighet till flextid. Tjänsten är på heltid och inleds med 6 månaders provanställning. I tjänsten förekommer det resor, och du ansvarar själv för planeringen av dina dagar.  

Tänkt start för tjänsten är så snart vi har hittat rätt person och inleds med en introduktion, vilket ger dig en bra grund för rollen som Etableringsansvarig. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas och trivas i denna roll, ser vi att du är trygg i förhandling, är socialt kompetent samt har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt organiserat och självständigt då du ansvarar för en hel region själv. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för de externa kontakterna du dagligen hanterar. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att du ska vara aktuell för denna tjänst är nedanstående ett krav: 

 • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. 
 • Tidigare erfarenhet av etablering- eller expansionserfarenhet eller motsvarande, som exempelvis leasingchef hos ett fastighetsbolag eller som fastighetsmäklare. 
 • Innehar körkort B.
 • Erfarenhet av etablering hos snabbväxande företag inom detaljhandeln och/eller examen inom Business administration, juridik eller fastigheter är meriterande.

 

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 200 anläggningar i 5 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Uppdragsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-13
Linnea Wäringe
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Färögatan 33, Kista, Stockholm