TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Euromaint söker elkonstruktör till Malmö

Vill du jobba i en omväxlande roll med elektrisk konstruktion till järnvägsfordon? EuroMaint i Malmö söker en elkonstruktör!

Tycker du att konstruktion och arbete i CAD är bland det bästa du vet? Vill du ha ett omväxlande jobb där du får ansvara hela vägen från teknisk utformning och konstruktion till färdiga system? Då kan jobbet som elkonstruktör hos EuroMaint i Malmö vara något för dig. Här får du möjlighet att arbeta i både ombyggnads- och förbättringsprojekt samtidigt som du bidrar till en framtidsbransch som har ett positivt klimatavtryck.

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som elkonstruktör i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att: 

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. 

Tjänsteresor förkommer till viss del i tjänsten, bland annat till verksamheten i Örebro. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb