TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HSEQ-specialist sökes till Euromaint

Nu söker vi en HSEQ-specialist till vår kund Euromaint Rail AB.

Som HSEQ-specialist till stab QMS, Quality Management System, hos Euromaint kommer du att ha möjlighet att arbeta tillsammans med ett team av erfarna yrkesverksamma inom Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Du kommer också att spela en avgörande roll i att upprätthålla en hög nivå av kvalitet, arbetsmiljö, yttre miljö och trafiksäkerhet inom affärsenheten.

Välkommen att ansöka till denna spännande och viktiga roll hos Euromaint!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll! Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av välfungerande fordonsflottor.

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som HSEQ-specialist hos Euromaint kommer du bland annat arbeta med:

 

Värt att veta

Rollen innebär att man arbetar med säkerhetsrelaterade processer och arbetsuppgifter. I rollen ingår även att stötta och utbilda organisationen samt att samordna övergripande QMS-frågor. Du kommer att medverka i Euromaint Rails QMS-råd samt vara en del av Euromaint Rails centrala QMS-enhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, stationeringsort Stockholm som kan diskuteras för rätt kandidat.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen samt minst 3-4 års relevant erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av Lean production eller motsvarande samt kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14000 samt ISO 45001. Du har tidigare utvecklat och förbättrat ledningssystem samt tillsett att systemen uppfyller aktuella standarder, lagkrav och kundkrav.

Slutligen besitter du mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Alla lediga jobb