TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Euromaint söker Svetsansvarig med IWE utbildning.

Svetsansvarig med IWE-utbildning sökes till Euromaint Rail.

Vi söker nu en erfaren och kvalitetsmedveten Svetsingenjör med IWE-utbildning till vår kund Euromaint Rail i Solna, Stockholm. I rollen som Svetsansvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för att upprätthålla och utveckla vårt svetsledningssystem. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svetsledning enligt ISO 14731 och av att utveckla och förbättra ledningssystem samt att säkerställa att systemen uppfyller relevanta standarder, lagkrav och kundkrav. I tjänsten ingår resor främst inom Sverige och Norge och regelbundna kontakter med lokalt svetsansvariga på de orter Euromaint har svetsverksamhet, arbetet kräver flexibilitet och god planeringsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en spännande roll i en dynamisk och framgångsrik organisation där du kommer att arbeta med ledande teknik och vara del av ett högpresterande team inom QMS.

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer inkludera

Värt att veta

Euromaints mål är att erbjuda högkvalitativt järnvägsunderhåll och säkerställa att tåg och järnvägssystem är i drift under lång tid. Företaget har också fokus på att minska miljöpåverkan genom att utveckla hållbara lösningar och teknologier inom järnvägsunderhåll.

Euromaint har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och har även verksamhet i Bergen och Oslo i Norge, du kommer att frekvent besöka dessa verkstäder i både Sverige och Norge så viktigt att det finns en flexibilitet att kunna resa när det krävs.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Euromaint och kommer tillhöra QMS stab. Tjänsten är på heltid och är tänkt att starta enligt överenskommelse. Huvudkontoret är placerat i Solna med goda kommunikationsmöjligheter, placeringsort är flexibelt för rätt person. Rollen innebär att man arbetar med säkerhetsrelaterade processer och arbetsuppgifter.

 

Våra förväntningar

För att utföra denna roll framgångsrikt behöver du uppfylla kompetensnivå A enligt EN 15085-2/ISO 14731 vilket innebär omfattande teknisk kompetens och uppfylls genom att du är Internationell svetsingenjör, IWE, alternativt IWT med motsvarande dokumenterade kunskaper. Du behöver ha tidigare erfarenhet av underhåll. Det är önskvärt att du har erfarenhet ISO 14731 och av att utveckla och upprätthålla ledningssystem för svetsning. Det är också önskvärt att du har erfarenhet av tillämpning av ISO 3834-2 och EN 15085, samt god kännedom om underliggande standarder som SS-EN ISO 14731, 15614, 9606.

Vi söker dig som är stresstålig, noggrann och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Vi ser också att du är stabil och främjar en förtroendeskapande arbetsmiljö. God datorvana är ett krav då mycket kommunikation sker digitalt.

 

Alla lediga jobb