TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Executive Assistant till Perstorp AB i Malmö

Executive Assistant med hög kvalitetsmedvetenhet till Perstorp AB

Är du en person som trivs med att organisera och effektivisera? Vi söker en kvalitetsmedveten, relationsskapande och prestigelös person som vill axla rollen som Executive Assistant hos Perstorp AB. I denna roll får du möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa där du får arbeta brett och varierat. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Perstorp är en svensk, global familj av forskare, ingenjörer och affärsmän med mer än 140 års erfarenhet av att sträva efter hållbara framsteg. Vi är övertygade om att varje individ, varje handling, varje produkt, varje liten sak vi gör kan förändra saker och ting. Vi erbjuder ett brett utbud av spännande möjligheter inom en mängd olika karriärområden. Även om vi har verksamhet i många länder anses vi fortfarande vara ett relativt litet företag. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att vara anonym – på Perstorp kommer din prestation att märkas och den räknas verkligen.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Ditt ansvar som Executive Assistent kommer att vara att supportera EVP Strategic Projects och EVP Operations Integrated Supply Chain med administrativa uppgifter. Din roll och support gör att chefernas arbetsdagar flyter på så problemfritt som möjligt, så att de kan minska sin tid av administrativt arbete och hålla fokus på sina ansvarsområden.

Detta kommer bland annat innebära:

Värt att veta

Du kommer att tillhöra ett team på åtta assistenter. Tillsammans hjälper och inspirerar ni varandra. Du kommer i huvudsak att arbeta kontorstider, men kan förväntas vara behjälplig om problem uppstår utanför arbetstid. 
Den nätverkande delen av ditt arbete är en viktig del. Dina interaktionsytor innebär kontakter lokalt såväl som regionalt och globalt. 

 

Våra förväntningar

Då du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar för att planera och koordinera andras scheman krävs det att du kan arbeta på ett strukturerat och noggrant sätt. Då cheferna till största delen av tiden inte kommer att vara på plats på kontoret ställer detta krav på att du är ansvarstagande och uppskattar att ta egna initiativ. Det är även viktigt att du som person är hjälpsam och tycker om att vara till nytta för andra.
För att trivas och prestera väl i denna tjänst så ser vi att du har:

Alla lediga jobb